`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sigma

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set
 • Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Produktbeskrivelse Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

ROX 12.0 SPORT

GPS cykelcomputeren kombinerer nyskabende kortnavigering og et professionelt træningssystem med et godt struktureret betjenings koncept og ekstraordinært kraftfuld hardware. Store knapper og grafik på berøringsskærmen leder intuitivt dig gennem menuen. Som din smartphone kan du til enhver tid vende tilbage til startmenuen ved at trykke på startknappen. Side- og bundknapperne kan bruges til at betjene ROX 12, når du bruger handsker. Et WiFi-interface, det detaljerede kort med hurtig og nem routing og mange træningsfunktioner gør ROX 12.0 perfekt til træning og turnering.

Innovativ kortnavigering

Der er forskellige fleksible routing muligheder på ROX 12, dvs. indtastning af en adresse eller koordinater, udkig efter et interessepunkt eller blot markering af et punkt på kortet. Du kan også tilføje mellemliggende destinationer til en eksisterende rute eller spring over punkter under en tur. En unik navigationsfunktion er Draw my Route-funktionen. Hvis en linje trækkes på kortet for hånd, bruger ROX 12.0 den til at oprette en rute. Dette kan gemmes som et spor eller startes med det samme. Der er tre muligheder, når der oprettes en rute. Du kan vælge mellem den nemmeste, den anbefalede og den korteste rute. Desuden kan overfladepræferencer (cykelstier, veje, brostier) defineres i den avancerede del af sportprofilen. Kort over 20 europæiske lande kommer forudinstalleret på ROX 12.0 og yderligere kort kan downloades gratis.

Professionel træningssystem

ROX 12.0 tilbyder fleksible træningsvisninger og komplet tilpasning på op til seks skærme. Side layouter foreslås baseret på antallet af værdier valgt for hver side (1 10). Der er i alt 30 træningsvisninger. Computeren kan tilpasses ud fra hver rytters unikke behov. Den centrale funktion er sportprofilen, som kan bruges til at specificere træningsvinklerne, sensorerne og de foretrukne rutefunktioner for hver cykel. ROX 12.0 leverer TSS®, NP® og IF®, ud over OCA- og OCP-værdierne for en Rotor INpower og Rotor 2INpower. Endvidere vil ROX 12.0 SPORT parre til sendere via ANT + og BLE og tilbyder derfor et stort udvalg af funktioner og information.

WiFi-forbindelse

Med indbygget WiFi kan rides læsses direkte til ROX 12.0 fra Strava, Komoot og GPSies. Ruter fra DATA CENTER eller SIGMA LINK-appen kan også overføres via WiFi via SIGMA CLOUD. Så snart du logger ind på træningsportalerne, overføres data automatisk via WiFi. Derudover er træningsdataene umiddelbart tilgængelige i SIGMA CLOUD og kan synkroniseres med SIGMA LINK appen og DATA CENTER. ROX 12.0 vil også forbinde til dit mobil hotspot, hvis et WiFi-netværk ikke er let tilgængeligt.

E BIKE READY

Med firmwareopdateringen 1.19.150 (39420) kan e-cykelrørere nu bruge ROX 12.0 SPORT til at vise specifikke e-cykelværdier som batteriets levetid, rækkevidde og hjælpiveau ud over de sædvanlige navigations- og træningsdata. Via ANT + -grænsefladen forbindes GPS-cykelcomputeren til Shimano STEPS E5000-, E6100- og E7000-drevsystemerne samt ANT + LEV. E mountainbikere drage fordel af de nye funktioner i ROX 12.0 samt e fritids- og turcyklister på cykelture og bikepacking-ture.

Kraftig hardware

Den lyse display af ROX 12.0 er perfekt designet til udendørs brug. Uanset om du kører i strålende solskin eller i en overskyet dag med lavt lys, er skærmen altid klart læselig. Berøringsskærmen kan også bruges pålideligt under alle vejrforhold. For eksempel kan det registrere regndråber og vil fortsætte med at fungere ordentligt.

Personligt design

ROX 12.0 kan tilpasses med valgfri farvede tilfælde. Sagerne fås i vilde orange, himmelblå og lime grøn. Hver farvet taske leveres med knapper i alle tre farver for at fremhæve din unikke stil.

Funktioner:

Diverse routing muligheder.

Detaljeret OSM kort materiale.

Preloaded European maps.

Gratis kortoverførsler til ethvert land i verden.

30 træningsvisninger.

Strava Live Segments.

Oprettelse af træning på enheden.

Forbedrede kraftfunktioner (TSS®, NP®, IF®).

Kompatibel med Di2 & eTap.

Kompatibel med Shimano STEPS E5000, E6100 og E7000 e-cykelstationssystemer samt med ANT + LEV.

Kompatibel med Rotor INpower og ROTOR 2INpower (OCA, OCP).

WiFi interface til hurtig dataoverførsel.

Synkronisering af træningsdataene med DATA CENTER og SIGMA LINK ap p via SIGMA CLOUD.

Direkte forbindelse til Strava, Komoot, GPSies & TrainingPeaks.

Transreflektiv 3 display.

GPS & GLONASS.

Hurtig brugergrænseflade.

8 GB intern hukommelse.

Udvideligt med 128 GB MicroSD-kort.

Standardfarver af grå og hvid.

Farvede tilfælde til fuldstændig personliggørelse.

Etuier indeholder knapper i 3 farver.

Batteritid på op til 16 timer.

Dimensioner: 59 x 115 x 17 mm.

Vægt: 125 g.

ROX 12.0 SPORT Indstil ContentS:

Cykel computer, håndtag montering, GPS Butler, Micro USB kabel, R1 DUO Comfortex + hjertefrekvens transmitter inkl. tekstil brystbelte, R2 DUO Combo transmitter inkl. strøm- og kadensmagnet, monteringsmateriale, hurtigstartanvisninger.


Er du på udkig efter varer fra Sigma og Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set? Hos bikeinn, kan du finde en komplet liste af Elektronik produkter og cykel tilbehør. Bestil dine varer gennem vores online bikeinn butik. Der findes 75 mulige betalings metoder. Tjek vores katalog og find speciale cykel tilbud. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Funktioner Sigma Rox 12.0 Sport GPS Set

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sigma rox 12.0 bundt

-

Fremragende produkt, skærmen er stor (skønt den kunne have været endnu større i betragtning af bredden på kanterne), vi kan vise 6 linjer tydeligt for at sammenligne med de 4 linjer i garmin 820, på den anden side er forbindelsen ikke så komplet, men det forbliver tilstrækkeligt, oprettelsen af ruter i realtid og ghost mode er virkelig et stort plus. Et meget interessant alternativ til Garmin-modellerne.

Shoppingoplevelse

-

Fremragende produkt, jeg kommer der hurtigt, den fremragende salgsservice, sigma rox 12.0, original, det ser med det blotte øje af god kvalitet, jeg har prøvet det lidt, men indtil videre har det alt nødvendigt, intet til at misunde garmin, jeg vil fortsætte med at teste det. Meget tilfreds med købet.

Shoppingoplevelse

-

Hvilken fremragende service af Bike Inn, jeg anbefaler dette firma 100% at købe, meget hurtigt på kontoret og produktet som til publikationen, jeg har næppe været i stand til at tænde den og prøve nogle ting, jeg er meget glad, jeg håber at prøve det på min cykel og jeg allerede Jeg vil dele min oplevelse, for nu er jeg meget komfortabel ..

Fremragende produkt

-

Meget komplet produkt anbefales 100%

Udtalelse om produkt

-

Godt produkt, rettidig levering og meget god service. Nogle detaljer er stadig nødvendige, f.eks. Mere information om enhedens drift, da den kun leveres med en lille installationsvejledning.

Sigma rox 12,0

-

Godt produkt Firmware stadig ikke meget poleret, da det giver nogle fejl. Jeg savner nogle funktioner, der har meget gamle ROX 10.0. Forbedret tilslutning med eksterne applikationer. Det kommer ikke til at være parat til at installere applikationer eller eksterne kort.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk