up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Beskyttelser flecha

flecha Solbriller Uvex ()

load

Hvordan man vælger solbriller til cykling

Der er flere punkter at overveje, når du vælger solbriller til cykling, der giver maksimal beskyttelse og komfort. Se nedenfor;

Objektivfarve
Valget af linse farve betyder meget. Når du køber cykelsolbriller, skal du kigge efter mærket, der indikerer deres lystransmission og absorptionsegenskaber. Den bedste farve at vælge til regelmæssig brug er neutral grå, da den ikke fordrejer farven.

Ultraviolet stråling
Næsten alle mountainbikesolbriller af god kvalitet i dag tilbyder essentiel UV beskyttelse. Nogle linsematerialer har en indbygget evne til at absorbere ultraviolette stråler, men de fleste solbriller tilbyder dette i form af linsebelægning. Shimano , Assos , POC , Spiuk og XLC tilbyder en enorm samling af cykelridende solbriller.

Skjolde og omviklingsrammer
Wraparound solbrillerammer og linser giver cyklister flere fordele. Disse biker solbriller giver det bedste perifere syn på grund af manglen på forhindring fra templet og rammen. I grupperejse eller cykle offentligt er perifer vision især vigtig. Det tillader også tilstrækkelig luftcirkulation, samtidig med at det forhindrer dug på linserne.

Objektivtype
Polycarbonatlinser er kendt for at være ubrydelige. Disse linser er lettere i vægt og tåger ikke op så tidligt som glaslinser. Plastlinser er ikke et godt valg, da de er mere tilbøjelige til ridser.

Rammer
Sidst men ikke mindst skal du overveje den type ramme, du vil have til cykler til solceller. Plast og nylonmaterialer er lette, sikrere og holdbare sammenlignet med metal.clouse menu Luk