`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Specialized

Specialized Roval Traverse Pair

Specialized Roval Traverse Pair

Specialized Roval Traverse Pair

Specialized Roval Traverse Pair

  • Specialized Roval Traverse Pair
  • Specialized Roval Traverse Pair
  • Specialized Roval Traverse Pair
  • Specialized Roval Traverse Pair
  • Specialized Roval Traverse Pair

Specialized Roval Traverse Pair

Produktbeskrivelse Specialized Roval Traverse Pair

Stierne i skovens hals bliver temmelig hårede temmelig hurtige, så vi har fundet dem være den perfekte testplads til hårde, kvikke hjul som vores Traverse 27.5 Carbon. De stejle stigninger og nedkørsler hjalp med til at inspirere nogle temmelig radikale design, og vigtigst af alt, efterlod os ingen tvivl om, at disse hjul vil overgå dine forventninger.

Lad os tale om disse forventninger. De inkluderer alt fra evnen til at forblive tro efter lancering af dråber til at være let nok til effektivt at pedalere til toppen af en stigning - og de begynder alle med kanten. Vores ingeniører vidste, at de ville have kulfiber, og med inkluderingen af vores Zero Bead Hook-design var de i stand til at implementere en kontinuerlig fiberopbygning på tværs af sidevæggen og fælgen. Og når de blev parret med en enorm 30 mm bred indvendig fælgsbredde, gjorde de et hjul, der er super modstandsdygtigt over for slag med lav rullemodstand og utrolig trækkraft. Du finder også ud af, at det hjælper med at forhindre bumfning under hårdt hjørne, mens du gør opsætning af rørløs hurtig og nem.

Sammen med let samlet vægt, stivhed og holdbarhed var en anden højeste prioritet for Traverse brugervenlighed. Først blev vi af med de knirkende lige træk eger og korrosion tilbøjelige legeringsnipper. Dernæst landede vi på 28 J bøjede eger til for- og baghjul, som alle er af samme længde - hvilket gør det nemt at finde udskiftninger om nødvendigt. Og til sidst konstruerede vi et nyt navdesign med en bredere profil og højere flange for at hjælpe med den generelle stivhed.

En bredere fæl gør forskellige ting for rideydelse - det understøtter dækket bedre for øget selvtillid og greb, og det giver dig muligheden for at køre lavere tryk, der hjælper med at sprede påvirkningen ud over et større overfladeareal for at reducere risikoen for skader. Og når du kombinerer denne omkrets med den berygtede kvikke og legende 27,5 platform, er du tilbage med en utrolig stiv, hurtig at accelerere hjulsæt, der klatrer lige så godt som det makulerer nedstigninger.

Efter at have designet den perfekte trailefælg, huskede vi vores lette og holdbare designegenskaber med hjulbygningen, idet vi snørede fælge DT Swiss 350 Classic-nav via 28 DT Swiss Competition Race eger og messing Pro Lock nipler. Indvendigt finder du forseglede patronlejer og et 36t hurtigt indgreb skraldesystem til hurtige accelerationer. Vi ønskede også at sikre, at hvert hjul blev bygget korrekt, og vi fandt, at dette kun kunne opnås med hånden. Maskiner, vi fandt, har en tendens til at gå glip af små fejl, som mennesker fanger.

Hvert hjulssæt leveres pakket med en SRAM XD-driver, 11 hastigheds frihub og en rørfri ventilstamme for at gøre slangeløs opsætning af en touch lettere. * Vær opmærksom på, at Shimano-frihubber sælges separat.

Fælgtype: Carbon clincher, 2Bliss Ready, Zero Bead Hook design. Sort grafik under klar frakke.
Feltmateriale: Carbon fiber
Felgbredde: 30 mm indvendigt
Foran talemønster: To kryds
Bageste talemønster: To kryds
Taletælling: 28 timer foran, 28 timer bagpå
Taletype: DT Swiss Competition Race J bend
Nippel Type: DT Swiss Brass Pro Lock sekskantet
Forhub: DT Swiss 350 Classic, 28 timer, 15x110 mm gennem aksel, 6 bolt, inkluderer 15x110mm 19 mm OD-endestykker.
Bagerste hub: DT Swiss 350 Classic, 28 t, 36 t hurtig indgreb skraldesystem kassette, inkluderer SRAM XX1 XD freehub.
Inkluderer 31 mm OD-endestykker til fornavet
Lejetype: forseglet patron
Hvert hjul har en rørfri ventilstamme for at gøre rørfri opsætning af en berøring lettere.
Monteringsmetode: Håndbygget
Samlet vægt på hjulet: 1700g.Er du vild med Specialized Roval Traverse Pair? Er du på udkig efter en online specialist i cykel udstyr?, Kig hos bikeinn. der er autoriseret Specialized forhandler, alle vores cykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra Specialized. Vælg en Hjul og dæk kategori og find alle de mulige Hjul og dæk varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Specialized Roval Traverse Pair

lysposition
Materialer
Hjuldiameter
Bremsetype
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk