`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spiuk

Spiuk Anatomic

Spiuk Anatomic

  • Spiuk Anatomic
  • Spiuk Anatomic
  • Spiuk Anatomic

Spiuk Anatomic

Produktbeskrivelse Spiuk Anatomic

Som barn ville du helt sikkert have gjort dit hjemmearbejde tidligt, bare så du kunne køre i den attraktive Kids Anatomic-trøje. Da man ikke vidste noget om stoffer eller finish, ville attraktionen have været at bære den samme tøjstil som de voksne.

Børne-trøjen er ideel til de mindste ryttere i pakken, der venter ud i den "kedelige verden" af tekniske beklædningsgenstande ... men uden at glemme det for dem, er cykling bare sjovt. Takket være sin specifikke børnetilpasning og det samme SensodryFresh®-stof, som vi bruger i vores voksenlinjer, er Kids Anatomic-trøjen superkomfortabel. Men det bevarer en ungdommelig ånd med sine sjove design. Og for din ro i sindet inkluderer det reflekterende elementer og farver, der er ideelle til at øge synligheden, for at sikre, at de aldrig forlader dit syn.

EGENSKABER
Let tynd kortærmet trøje
Ideel til de varmeste måneder af året
Let SensodryFresh®-stof
Kort lynlås med indsprøjtet træk
2 baglommer med reflekterende bånd

TECHNOLOGIES:
SENSODRY FRESH Multi-filament polyester stof, ideel til produktion af højtydende sportsbeklædning. Dets høje glødetråd giver maksimal blødhed og lethed, hvilket gør tøjet meget behageligt at bruge. Stoffets specielle struktur giver også fremragende kapillaritet. Sved udvises mod det ydre beklædningslag, hvilket muliggør hurtig evakuering.Hvis du er på udkig efter cykel udstyr, findes det hos Spiuk. Hos bikeinn, kan du købe masser af tilbehør til Cykeltrøjer, så du kan udøve din sport optimalt. Spiuk Anatomic fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Spiuk Anatomic

Køn
Alder
Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk