`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Spiuk

Spiuk Tamera LI

Spiuk Tamera LI

  • Spiuk Tamera LI
  • Spiuk Tamera LI
  • Spiuk Tamera LI

Spiuk Tamera LI

Produktbeskrivelse Spiuk Tamera LI

Den Spiuk Tamera Lite er en alsidig hjelm, med en æstetisk og funktionalitet, der gør det velegnet til både vej-og mountain ridning. Tilbyder det bedste valg for cyklister, der har brug for en øverste ende hjelm til en rimelig pris. Kombinerer en høj grad af sikkerhed og komfort, takket være sin lave vægt, fremragende ventilation og tilpasningsmuligheder.

Funktioner:

Enkelt shell I Mould konstruktion. Fås i mat eller glans finish, afhængig af version.

Fremragende ventilation takket være sine 17 store åbninger. Forbundet af interne kanaler til at give luftstrømmen, øge effektivitet og komfort.

W Fit 82 bag justering med finjustering hjul, der kan betjenes med kun én hånd. Også har tre justeringsmuligheder højde niveauer i nakken og to perimeter justeringsniveauer, for optimal anatomisk pasform.

Inkluderer aftagelig visir.

Specifikationer:

Vægt: 273 g

Teknologi:

Hurtig Divider:

Side strop divider til hurtig rem ledelse

I Mold:

I skimmel teknologi konstruktion, som sammensmelter den ydre skal til det indre ekspanderet polystyren (EPS) for at oprette en enkelt beskyttende helhed, der diffunderer energi på virkningen

W Fit 82:

Helmet bag montering hjul mekanisme, der er sikker, komfortabel og lys. I nogle modeller, kan du justere tilt vinkel på bagsiden.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Spiuk Tamera LI vil fuldende dit cykel udstyr. I vores online butik bikeinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos bikeinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online cykel butik, Du kan blandt andet finde cykel udstyr, som passer til Spiuk Tamera LI.

Funktioner Spiuk Tamera LI

Køn
Alder
Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (7)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt forsendelse ... pålideligt produkt

-

God cykelhjelm ... meget let og smukt ... Spiuk gør ting af høj kvalitet

Lys og behagelig

-

En meget let og behagelig hjelm. Aerodynamisk, nem at justere. Jeg anbefaler

Let og behagelig

-

God hjelm til en rimelig pris, meget lys og god konstruktion, håber jeg aldrig at tjekke din sikkerhed.

Godt køb

-

Meget godt produkt Meget tilfreds med købet

Godt produkt

-

Godt produkt og hurtig levering

Hjelm

-

Tak endelig modtaget hjelmen og fik den i perfekt rækkefølge, forsinkelsen i levering blev ikke forårsaget af cykel inn men snarere vores ubrugelige postvæsen !!! Elsker Helmets udseende og følelse, så jeg ser frem til at teste den ud på vejen !!!

Godt produkt

-

Perfekt levering og service

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk