`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sportful

Sportful Bodyfit Pro

Sportful Bodyfit Pro

  • Sportful Bodyfit Pro
  • Sportful Bodyfit Pro
  • Sportful Bodyfit Pro

Sportful Bodyfit Pro

Produktbeskrivelse Sportful Bodyfit Pro

Designet med atleterne fra Pro Teams til at give det perfekte første lag til at supplere BodyFit Pro-serien, træner de og kører ind. Pasformen er blevet indkaldt, og superlight-åndbar mesh hjælper med at holde kropstemperaturen afbalanceret selv under de hotteste forhold.

Funktioner:

Diablo Mesh frontpanel til termoregulering.

DRYnamic Mesh i kontaktområder for ekstra åndbarhed

Specifikationer:

Vægt: 34g

STOF: 100% polyester

TILBAGE INSERT: 92% polyester 8% elastan

Forreste del: 92% polyester 8% elastan


Hvis du vil købe de bedste Herretøj fra Sportful, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Sportful, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Bodyfit Pro. Bestil nu og modtag dine Sportful Bodyfit Pro, inden for et par dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

100% original

-

Dunya markalarının hepsinin bir ara da toplandığı tek websted Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın at give Z e Kadar bulabileceğimiz üstelik i Uygun garantisi fiyat set i Orjinal URUN kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller af taht Kurmus bir websted Trekkinn Turkiye hule alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat ...

Smukke

-

Smukt og lyst, endnu ikke testet, fordi den meget lille størrelse jeg skal gøre godt.

God produktion

-

Godt produkt. Det hjælper helt sikkert med at udrydde sveden om foråret. Har ikke prøvet om sommeren endnu, men denne vest virker meget godt indtil videre, efter 3 testture

Bodyfit pro baselayer

-

God kvalitetsprodukt, komfortabelt og ret åndbart, dejligt at bruge halv sæson. Højde 171cm, Bryst 94cm, jeg valgte S og det er som en handske.

Godt første lag

-

Da det første lag fungerer godt, da det holder os tørt hjælper det med at udånde sved, der holder os tørre.

Great

-

Meget lys og luftig, lille ved, at du har det på. hjælper wick

Produkt

-

god

Bedste mesh base lag jeg ejer!

-

Sportful har brugt forskellige måleinstrumenter på forskellige steder i opbygningen af ​​dette beklædningsgenstand. Det ser ud til at hjælpe med at regulere temperaturen under en tur og er den bedste jeg ejer for at opnå dette. Passformen er rigtig god, og det ærveløse aspekt betyder, at du ikke får bunke under ærmerne på din cykeltrøje slidt på toppen.

God pasform

-

Nice, korrekt pasform og jeg kan lide, hvordan det er sammensat af forskellige typer af mesh paneler. Men for at prøve det, men det helt sikkert føles som et kvalitetsprodukt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk