`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sportful

Sportful Giara Warm

  • Sportful Giara Warm
  • Sportful Giara Warm

Sportful Giara Warm

Produktbeskrivelse Sportful Giara Warm

Den afslappede stil og det rige lyngede stof gør dette ikke kun til en stor vintertrøje, men også en stilfuld indstilling, der ikke ser ud på plads på post-kørestoppet. Konstrueret med børstet stof, der tilbyder ved siden af ​​hudens varme og komfort.

Funktioner:

Silikone gripper elastik på talje

3 baglommer med høj kapacitet

YKK® lynlås i fuld længde foran

Reflekterende højdepunkter


Hos bikeinn har vi kun høj kvalitets cykel vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Sportful Giara Warm? Er heldet med dig! Vi har bikeinn i vores online Dametøj katalog og Cykeltrøjer, vi tilbyder cykel, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk