`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Stages cycling

Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000

  • Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000
  • Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000

Stages Cycling Power LR Shimano Ultegra R8000

Produktbeskrivelse Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000

Stages Power meter til Shimano's Ultegra R8000 crank sæt er tilgængelig som Stages Power L (kun venstre sidet), Stages Power LR (dobbeltsidet) og Stages Power R (kun højre sidet) mulighed.

Stadier Power L:

Bygget på en non-drive side Shimano Ultegra R8000 vevarm og er kompatibel med alle rammer, der passer til Shimano Hollowtech II vev.

Stages Power LR:

Bygget på et Shimano Ultegra R8000-vevssæt, placeret på både drevets og ikke-kørselssiden af ​​vevet for at måle en ryttere til venstre og højre på en selvstændig måde.

Stadier Power R:

Bygget på en kørsels side Shimano Ultegra R8000 vevarm og er kompatibel med alle rammer, der passer til Shimano Hollowtech II vev.

Tour bevist:

Stages Power har bragt ryttere til tre på hinanden følgende Tour de France sejre, plus mange flere verdens- og nationale mesterskaber. Hvis du tror, ​​at racing giver verdens bedste produkt beviser jorden, er Stages Power bevist som verdens bedste effektmåler.

Aktiv temperaturkompensation som standardudstyr:

Konsistens af måling er det vigtigste element i en effektmåler. Stages Power var den første meter til at gøre temperaturkompensation til en automatisk proces, der sikrer præcise aflæsninger uanset miljøforholdene. ATC er hovedårsagen til, at en rytter kan stole på data fra Stages Power under alle forhold.

Individuel målingskalibrering for de mest præcise resultater:

Stages Power R drive side meter for ekstra kompatibilitet eller opgradering af eksisterende trin Power L meter til trin Power LR:

Selvom det ikke er udbredt, er der nogle nøglecykelmodeller, der ikke er kompatible med den ikke-kørnearmede armstrækstrømsmåler på grund af forstyrrelser af effektmålerhuset, for eksempel Cervelos P5 og mange cykler med kædebremsemonterede bremsekalipere. Stages Power R tilbyder øget kompatibilitet med disse modeller samt evnen til at opgradere eksisterende Stages Power L effektmålere til Stages Power LR (dual) målesystemer.

Hver fase Effektmåler er kalibreret individuelt for at sikre et + / 1,5% nøjagtighedsniveau, hvilket er en industri bedst til ikke-videnskabelige effektmålere. Individuel kalibrering betyder, at du kan stole på bi-sidedata produceret af vores system, da det er en reel måling og ikke et estimat.

Specifikationer:

Nøjagtighed: + / 1,5% nøjagtige under alle forhold

Strømmålerhus: Lavprofildesign med robust dørinterface. Udskiftning af værktøjsfri batteri på venstre arm og phillips hovedskrueadgang på drevsiden

Vægt: Tilfører kun 35g (Stages Power LR) / 15g (Stages Power L) / 20g (Stages Power R) til baseværkets sæt

Batteriets levetid: 175+ timer (Stages Power LR, via 2 møntscelle: CR2032), 200+ timer (møntscelle: CR2032), når den bruges som ensidet trin Stage L eller trin Effekt R meter

Effektområde (Watt): 0 2500

Kadensområde (rpm): 20 220

Vandbestandighed: IPX7


Alle cykel produkter og Pedalarme er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Cykeldele fra Stages cycling. Prisen på Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000 er 811.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Stages cycling Power LR Shimano Ultegra R8000

Produkttype
Sensorer
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Godt produkt

-

Installation og indstilling blev udført glat. Der er tid og kræfter til at kalibrere med appen, men jeg tror, det er muligt at gøre det, fordi temperaturen ser ud til at være involveret. Jeg valgte den højere levering, men den ankom efter planen.

Er dine oplevelser cykler shimano ultegra r8000 dual den nyeste model, g3?

-

Er yourStages Cycling Shimano Ultegra R8000 Dual den nyeste model, G3?

vore eksperters svar

Hej,
Stadier Cykling Shimano Ultegra R8000 Dual er den sidste G3-version.
Hilsen.

Stort produkt

-

Jeg har haft flere effektmålere, og dette er langt den mest præcise. Synkroniser bare med GPS og pedal.

God effektmåler

-

Fungerer godt. Kraft rapporteret er sammenlignelig med mine andre effektmålere, og det er næsten det samme watt. Kun forskel opdagede jeg på grund af LR-funktionen - mit højre ben er lidt svagere. Min anden chainring power meter var rapportering om svagere venstre ben. Også pedal glathed til højre ben rapporteret af begge peger dette ben har mindre problemer, betyder kun med trin LR power meter jeg kan se sikkert det er højre ben og ikke venstre. Så jeg er tilfreds med resultaterne. Ingen forbindelsesproblemer og signaldråber. Ingen andre problemer overhovedet, fungerer bare og virker perfekt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk