`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Supacaz

Supacaz Siliconez

Supacaz Siliconez

  • Supacaz Siliconez
  • Supacaz Siliconez
  • Supacaz Siliconez

Supacaz Siliconez

Produktbeskrivelse Supacaz Siliconez

Siliconez er det bedste greb for de bedste verdensmester XC racere, der søger både vægtbesparelser og ydeevne.

Feeling lever med Supacazs patenterede hukommelseskum attributter, der støber til din hånd, der giver konsekvent greb i enhver tilstand.

De stødabsorberende egenskaber reducerer trætheden af ​​ikke kun hænder, men hele overkroppen.Er du helt vild med cykel? Få din Supacaz Siliconez og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Supacaz. Glem ikke vores store udvalg i Reservedele, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Styr varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Supacaz Siliconez

Produkttype
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Top !!

-

Jeg undersøgte meget om manchetterne og købte denne for første gang og kunne godt lide det meget, jeg anbefaler det. Jeg anbefaler bare ikke den type forsendelse af webstedet til Brasilien, forsendelse har ingen sporing og høj pris. Ud over at tage omkring 3 måneder at modtage produktet.

Løb

-

Utrolig rideevne, behagelig og supergrib

Meget god!

-

Meget god!

Fantastisk produkt !!!

-

Fantastisk produkt !!! Meget komfortabel og kompromitterer ikke på ydeevne, tværtimod giver det meget sikrere og mere dristige ridning. Med hensyn til holdbarheden skal jeg bruge mere til at udtrykke min mening, men de første indtryk er de bedste.

Awesome produkt

-

Meget godt produkt, original, fantastisk kvalitet og greb, anbefales.

Originalprodukt

-

originalt produkt af fremragende kvalitet

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk