`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Suunto

Suunto Core Regular

Suunto Core Regular

  • Suunto Core Regular
  • Suunto Core Regular
  • Suunto Core Regular
  • Suunto Core Regular

Suunto Core Regular

Produktbeskrivelse Suunto Core Regular

Kender du allerede den nye Suunto Core Regular model? Denne ABC håndledningscomputer er certificeret af professionelle klatrere som en af de bedste og mest funktionelle enheder til at hjælpe dig med udførelsen af din sport. Suunto Core Regular kan advare dig om tilgangen af en stærk brast med '' Storm Alarm'''en, dette er helt sikkert et af de foretrukne funktioner hos professionelle klatrere, da det er til stor hjælp, når du træffer afgørende beslutninger.

Suunto Core er udstyret med forskellige funktioner, som giver dig mulighed for at klatre optimalt, såsom: et digitalt kompas, en højdemåler, barometer, termometer, en barometrisk trendindikator. Takket være sin bevægelsessensor genkender denne innovative enhed , når du er i din fysiske aktivitet og aktiverer højdemålerprofilen, der registrerer højdeændringer, men når du forbliver ubevægelig ved en bestemt højde, aktiveres Barometer-profilen, og registrerer ændringerne i barometertrykket. Og selvfølgelig tilbyder de grundlæggende funktioner i Suunto Core dig dobbelt tid, stopur, dato og klokkeslæt for solopgang og solnedgang. Det er klatreren bedste ven!

Suunto Core Regular Black - NEW!


Essential udstyr til hælder den vertikalt, Suunto Core er den professionelle benchmark for ABC wristops.


Du ser op og se stjerner. Men din Suunto Core ser en nærmer byge. Og det fortæller dig den Storm Alarm - én af flere intelligente funktioner, der kan hjælpe dig med at konsekvent gode beslutninger.


Bygger på succesen af ​​den ærværdige Suunto Vector, Suunto Core holder dig informeret med en præcis højdemåler, barometer, digitalt termometer, vejr Trend Indicator og digital kompas.


Manometeret opererer i fire forskellige modes, inklusive en automatisk indstilling, som registrerer dine bevægelser eller mangel på samme, der skifter mellem højdemåler og barometer i overensstemmelse hermed.


Kompasset er udstyret med en roterende falsen til traditionel brug eller en one-touch funktion, der giver dig mulighed for at syne, låse og følge et leje. Daglige funktioner omfatter dobbelt tid, dato, alarm, sport kronograf og forudsagte tider for solopgang og solnedgang.


Produkt FeaturesHøjdemåler: Forskel måling / Start fra 0, Logbog, automatisk tilstand


Barometer: Storm Alarm, Vejr Trend Indicator, Vejr Graph


Kompas: roterende falsen, Digital Bearing, Easy Calibration


Dybde Måling: Maksimal dybde 10 m


Watch: Sunrise / Sunset Time, Dual Time, Countdown


Andre: Knap Lock, 4 Sprogmenu


Skynd dig at købe Suunto Core Regular, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos bikeinn kan du også finde Ure, eller Elektronik, vi har det du lige står og mangler. Køb Suunto Core Regular og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Ure tilbud.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

I test

-

Det er kommet for mig for nylig, og i øjeblikket har jeg ikke været i stand til at kalibrere den, jeg har set på manualen, og jeg er ikke færdig med at få den, jeg vil fortsætte med at prøve. Jeg ved ikke, hvor nøjagtigt det vil være at måle dens parametre. Uret har store dimensioner til små håndled.

Ladningens varighed, havvand

-

Hej, hvor mange timer tager det i gennemsnit at oplade, er det beskadiget i saltvand?

vore eksperters svar

Hej, i gennemsnit varer afgiften fra 2 til 3 timer. Ja, det kan bruges i saltvand.
Hilsen

Dejligt ur til en venlig pris

-

I den tid, hvor smarturene du skal lægge på en oplader hver anden dag, og som generer dig ved enhver clearing med underretninger, er dette en lettelse. Dejligt ur med klare numre, korrekt fungerende ABC-funktioner, vejralarm og meget let at betjene. Uret er let at læse i mørke med den lyse knap. Min første Suunto Core har gjort det i 10 år, men har en mørk skærm; denne lette skærm har bedre læsbarhed fra mange forskellige vinkler. Pris / kvalitet-forholdet er fremragende. Hurtig levering af Trekkinn og jeg blev holdt godt informeret om status for min ordre. Anbefales, hvis du vil have et normalt digitalt ur med abc-funktioner.

Alt er fint, godt produkt.

-

Alt ankom godt, godt produkt.

Samtidig med levering.

-

Samtidig med levering.

Suunto

-

Det passer perfekt til mine forventninger, let at bruge

Fantastisk udsigt til bjerget

-

Great watch for klatreren. Jeg har brugt mine i mere end 3 år og sensorerne er meget præcise. Stormalarm fungerer fint. Jeg bruger det på arbejde, jeg har brug for et kompas, og det efterlader ikke noget at ønske. Batteriet varer lidt, men forventes i betragtning af mængden af funktioner.

Suunto kerne

-

Evnen til at måle temperaturen af ​​vand, mulighed for at forudsige ændringer i vejret, to tidszoner, passer godt på hånden. Du kan bruge uret på povsednevku.

Super service og super pris!

-

Varen kom hurtigt og var i perfekt stand!

Foranstaltninger

-

Godmorgen Jeg vil gerne vide størrelsen af ​​denne artikel, især diameteren af ​​skiven

vore eksperters svar

Displayet diameter er 49,1mm / 1.93inch, tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk