`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tacx

Tacx Antares

Tacx Antares

Tacx Antares

  • Tacx Antares
  • Tacx Antares
  • Tacx Antares
  • Tacx Antares

Tacx Antares

Produktbeskrivelse Tacx Antares

T 1000 Antares er en Tacx mountainbiketræner . Dette sportsudstyr er af høj modstand, der giver dig mulighed for at forblive koordineret under udførelsen af bevægelserne.

Når du fokuserer på bevægelserne, giver denne rulle dig mulighed for at køre uden begrænsninger. Du kan sikre dette beslag på forsiden af din cykel og dække kilometertal.

Denne model kan opnå en høj pedalfrekvens og opnå en passende fornemmelse i dine ben.Du kan cykle frit på disse strømlinede ruller og forbedre din koordinering og teknik ved at gøre det. De kraftige koniske ruller sikrer, at det er næsten umuligt at køre væk fra maskinen.

Høj styring på styring er nødvendig, når du kører uden bøjle; dette styrker din følelse af balance. Antarerne? ligesom Galaxia? er sammenklappelig og måler kun 80 cm, når den er sammenfaldende, hvilket gør det nemt at bære.

Der er ryttere, der finder ridning uden en tilbageholdenhed, der er svært ved første og op for at få yderligere sikkerhed. Du bruger støtten til Antares til at sikre cyklen uden forhjul og dækker stadig kørslen foran dig.

Hastighed og smidighed:

Rider på? Tacx? er en relativt nem måde at forbedre dit spor tempo og gøre dine muskler mere smidige. Dette giver helt naturlige bevægelser. Du holder pedalen fra hofterne, ligesom du ville på vejen eller sporet.

En høj pedalfrekvens, som er nødvendig for den rigtige følelse i benene, er også mulig.


Vent ikke med at købe din Tacx Antares! Hos bikeinn alle vores Uddannelse og konkurrence produktor, er med fabriksgaranti fra Tacx. Køber du i vores online cykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores cykel fællesskab. Bestil dine Tacx Antares nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Tacx Antares

Connectivity

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Utrolig!

-

Perfekt til regnfulde eller opvarmede dage. Du kan roligt lægge hele udviklingen og endda lave kvalitetstræning. Jeg var overrasket

God roll

-

Godt roll at træne derhjemme. Let at folde og ikke optager meget plads, så det er praktisk at opbevare eller transport. Princippet er at opretholde balance, men formår at vænne og nyde dens fordele.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk