`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tacx

Tacx Booster Resistance Unit Complete

Tacx Booster Resistance Unit Complete

  • Tacx Booster Resistance Unit Complete
  • Tacx Booster Resistance Unit Complete
  • Tacx Booster Resistance Unit Complete

Tacx Booster Resistance Unit Complete

Produktbeskrivelse Tacx Booster Resistance Unit Complete

Hold din Tacx Booster-træner i gang året rundt. Den manuelle træner giver dig den afstand, du ønsker indendørs, men hvis du har brug for at udskifte dens modstandsenhed, har dette sæt alle de dele, du har brug for, for at få det tilbage online. Sættet inkluderer: modstandshåndtag, gummistyrindsatser til en modstandshåndtag, lejeblok og modstandsenhed.
Kompatible enheder:
Tacx® Booster Basic Trainer


Hvis du vil lære mere omkring Tacx Booster Resistance Unit Complete, eller andre varer fra Tacx i Uddannelse og konkurrence kategorien af bikeinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine cykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Træningstilbehør kollektioner, du kan vælge cykel fra Tacx, et af de største mærker i industrien.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk