`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tacx

Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

  • Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares
  • Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Produktbeskrivelse Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares

Giv din Galaxia eller Anteres den bedst mulige beskyttelse til opbevaring eller transport ved at bruge denne robuste træningspose. Det dobbelte inderlag med skumforing giver optimal beskyttelse, hvilket minimerer risikoen for skade. Denne taske er handler for ryttere, der tager deres ruller til sporet med dem at varme op.

Du kan også finde Tacx Briefcase for Tacx Galaxia-Antares i vores Uddannelse og konkurrence kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Træningstilbehør. Vi har også mange andre ting fra Tacx, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Tacx er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk