`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tacx

Tacx End Cap Set

  • Tacx End Cap Set
  • Tacx End Cap Set

Tacx End Cap Set

Produktbeskrivelse Tacx End Cap Set

Hold ridning og træning indendørs året rundt. Tacx Flow Smart og Blue Twist-trænerens hjul til design giver mulighed for let opsætning og opbevaring, men hvis du har brug for at udskifte endestykker på modstandsenheden, giver denne del dig mulighed for at gøre det.


Er du helt vild med cykel? Få din Tacx End Cap Set og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Tacx. Glem ikke vores store udvalg i Uddannelse og konkurrence, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Træningstilbehør varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Tacx End Cap Set

Produkttype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk