up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Tasker flecha

flecha Rejsetasker ()

load

Typer af rejsetasker til cyklister

At rejse med dine cykler er en kompliceret indsats. Der er dog forskellige cykelkasser og tasker, der er designet til at levere din cykel til destinationen med største sikkerhed. Generelt er der to hovedtyper af rejsetasker til cyklister, som vi vil diskutere nedenfor. Tag et kig

Bløde tasker

Som navnet antyder, er bløde tasker designer rygsække lavet af fleksibelt stofmateriale, der har et semi stift ydre med speciel polstring og former, der holder din cykel sikker indeni. Disse tasker er lettere end hårde kasser og er lettere at pakke takket være deres kompakte størrelse.
De fleste ryttere og cyklister foretrækker at gå med designer skuldertasker, da de let kan flades ud, når du har pakket cyklen ud. Bløde kasser er overkommelige og ideelle til rejser. En ulempe ved bløde tasker er, at de kræver ekstra forsigtighed ved pakning for at sikre, at din cykel ikke beskadiges.

Hårde tasker

Cykelturposerne kommer også i hårde tilfælde. De er bygget med et formstøbt plastikudvendigt med ultimativ indvendig forstærkning, så din cykel forbliver beskyttet mod stød. Hårde kasser er tungere end bløde kasser, og de leveres normalt med indbyggede hjul til nem rejse eller transport. Specialized , Castelli , Thule , XLC og Topeak er de førende mærker, der tilbyder forskellige varianter af cykeltasker og geartasker.

clouse menu Luk