`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Thule

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103
  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103
  • Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Produktbeskrivelse Thule Bike Carrier ClipOn 9103

Hver enkelt vare af mærket THULE stikker strenge til homologationsstandarderne i henhold til hvert lands regler, hvad enten det er europæisk eller amerikanskt.

Virksomheden THULE har lavet produkter siden 1942 under streng kvalitetskontrol og i henhold til loven i hvert land, hvor disse produkter distribueres.

Snap på cykelholder med smarte funktioner, perfekt til station vogne og hatchbacks (til 3 cykler).

Funktioner:

Alle dele i kontakt med bilen og cyklerne er belagt med gummi for ekstra beskyttelse.

Nem at montere på bagdøren med et unikt klik på systemet.

Hurtigt foldes for nem opbevaring.

Mulig at fastgøre Thule Light bord 976.

Brug Thule Bike Frame Adapter 981 til montering af cykler med ikke-standardrammer (f.eks. Damer, cykler, BMX'er, downhill cykler).

Dette produkt har ikke universel pasform. ClipOn-bæreren leveres i to versioner (9103 og 9104) med forskellige rørdiametre montering

forskellige bilmodeller. Brug Thule Fit Guide til information vedrørende specifikke bilmodeller.

Specifikationer:

Belastningskapacitet Cykler: 3

Belastningskapacitet: 45 kg

Max cykelvægt: 15 kg

Vægt: 6,1 kg


Er du helt vild med cykel? Få din Thule Bike Carrier ClipOn 9103 og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Thule. Glem ikke vores store udvalg i Transport & opbevaring, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Cykelholder varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produkt ok

-

Før jeg købte, rejste jeg spørgsmålet om, hvorvidt det for QashQai-modellen i 2014 var værd, hvad de fortalte mig, at det var. Min overraskelse er, at Thule Clip On Hook-stykket er 314mm, og det faldt kort, så jeg var nødt til at bestille 512mm. Det er det eneste "men" jeg giver dig. For resten kom produktet meget godt pakket og tog ikke mere end 48 timer.

Kompatibilitet

-

Er denne model kompatibel med en SKODA Octavia Combi 4x4 fra 2008 (Puissace kw 103) ??

vore eksperters svar

Hej, ja denne cykelholder er kompatibel med en Skoda Octavia 2008-model.
Hilsen.

Er dette produkt kompatibelt med tesla-modeller fra 2014?

-

Vi har en Tesla Model S fra 2014, og vi vil gerne vide, hvilket er det bedste cykelstativ, der kan justeres med bilmodellen, til 3 cykler. Vi kiggede på Thule clipon, Thule gateway og Thule Bike Carrier BackPac 973, og det er den type support, vi foretrækker, men vi er ikke sikre på, om det passer til vores bilmodel, og vi vil gerne have din hjælp, hvis det er muligt. Kan du fortælle os, hvilke er de kompatible modeller til Tesla Model S fra 2014, til 3 cykler? På forhånd tak!

vore eksperters svar

Hej, dette produkt passer på en Tesla Model 3 2014.
Hilsen.

Godt produkt, doven butik

-

Selve produktet er godt Men køb andre steder. Produktet kom meget dårligt, tilsyneladende blev det åbnet af politiet. Allerede kom det med nogle monterede stykker og revne poser. Du skal derfor indse, at jeg har købt et produkt, der tidligere er returneret, og at butikken ikke har regnet med at genoprette korrekt. De ønskede at tjene penge uden nogen scruples. Nu forstår jeg hvorfor de tilbød 20% rabat.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk