up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Thule

Thule ClipOn 9103

Thule ClipOn 9103

plus
  • Play videoThule ClipOn 9103
  • Thule ClipOn 9103
  • Thule ClipOn 9103

Thule ClipOn 9103

Produktbeskrivelse Thule ClipOn 9103

Hver enkelt vare af mærket THULE stikker strenge til homologationsstandarderne i henhold til hvert lands regler, hvad enten det er europæisk eller amerikanskt.

Virksomheden THULE har lavet produkter siden 1942 under streng kvalitetskontrol og i henhold til loven i hvert land, hvor disse produkter distribueres.

Snap på cykelholder med smarte funktioner, perfekt til station vogne og hatchbacks (til 3 cykler).

Funktioner:

Alle dele i kontakt med bilen og cyklerne er belagt med gummi for ekstra beskyttelse.

Nem at montere på bagdøren med et unikt klik på systemet.

Hurtigt foldes for nem opbevaring.

Mulig at fastgøre Thule Light bord 976.

Brug Thule Bike Frame Adapter 981 til montering af cykler med ikke-standardrammer (f.eks. Damer, cykler, BMX'er, downhill cykler).

Dette produkt har ikke universel pasform. ClipOn-bæreren leveres i to versioner (9103 og 9104) med forskellige rørdiametre montering

forskellige bilmodeller. Brug Thule Fit Guide til information vedrørende specifikke bilmodeller.

Specifikationer:

Belastningskapacitet Cykler: 3

Belastningskapacitet: 45 kg

Max cykelvægt: 15 kg

Vægt: 6,1 kg


Du kan også finde Thule ClipOn 9103 i vores Transport & opbevaring kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Cykelholder. Vi har også mange andre ting fra Thule, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Thule er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Thule ClipOn 9103

lysposition

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kompatibilitet

-

Hej, er dette produkt egnet til 2019 VW T-Roc, og hvis ikke, hvilket produkt vil du anbefale?

vore eksperters svar

Hej, ja! Det er kompatibelt.
Tak for dit spørgsmål!

Produkt ok

-

Før jeg købte, rejste jeg spørgsmålet om, hvorvidt det for QashQai-modellen i 2014 var værd, hvad de fortalte mig, at det var. Min overraskelse er, at Thule Clip On Hook-stykket er 314mm, og det faldt kort, så jeg var nødt til at bestille 512mm. Det er det eneste "men" jeg giver dig. For resten kom produktet meget godt pakket og tog ikke mere end 48 timer.

Kompatibilitet

-

Er denne model kompatibel med en SKODA Octavia Combi 4x4 fra 2008 (Puissace kw 103) ??

vore eksperters svar

Hej, ja denne cykelholder er kompatibel med en Skoda Octavia 2008-model.
Hilsen.

Er dette produkt kompatibelt med tesla-modeller fra 2014?

-

Vi har en Tesla Model S fra 2014, og vi vil gerne vide, hvilket er det bedste cykelstativ, der kan justeres med bilmodellen, til 3 cykler. Vi kiggede på Thule clipon, Thule gateway og Thule Bike Carrier BackPac 973, og det er den type support, vi foretrækker, men vi er ikke sikre på, om det passer til vores bilmodel, og vi vil gerne have din hjælp, hvis det er muligt. Kan du fortælle os, hvilke er de kompatible modeller til Tesla Model S fra 2014, til 3 cykler? På forhånd tak!

vore eksperters svar

Hej, dette produkt passer på en Tesla Model 3 2014.
Hilsen.

Godt produkt, doven butik

-

Selve produktet er godt Men køb andre steder. Produktet kom meget dårligt, tilsyneladende blev det åbnet af politiet. Allerede kom det med nogle monterede stykker og revne poser. Du skal derfor indse, at jeg har købt et produkt, der tidligere er returneret, og at butikken ikke har regnet med at genoprette korrekt. De ønskede at tjene penge uden nogen scruples. Nu forstår jeg hvorfor de tilbød 20% rabat.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up