`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Trespass

Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L
  • Trespass Mirror 15L

Trespass Mirror 15L

Produktbeskrivelse Trespass Mirror 15L

Hold det enkelt, mens du forbliver hydreret på en lang vandretur eller en dag på cyklen, med Mirror 2 liter blå hydrering rygsæk. Du får en kompakt 15 liters taske med en inkluderet 2 liter BPA fri vandblære, der har sit eget rum inde.

Denne enkle rygsæk er kompakt og har et enkelt lynlås rum og et snoretræk til din hjelm, der har bryst- og taljestropper for en sikker pasform. Du forbliver forfrisket selv på varme solrige dage med et hurtigt udbrud af hydrering fra denne fremragende pakke.

HYDRATIONSPAKKE:

Et ideelt valg for motorcyklister, der har brug for at forblive forfriskede uden at skulle stoppe og finde deres flaske. Du kan få en hurtig drink vand med den nemme adgangstud og ikke engang behøver at kigge på banen.

Funktioner:

15 liter hydrering rygsæk

Vand på 2 liter

Taljerem

Specifikationer:

Stofsammensætning: 100% polyester PU-belagt

Mål: 47 cm x 24 cm x 15 cm (ca.)


Gennemfør din bestilling af Trespass Mirror 15L, med vores Tasker udvalg og Rygsække varer. Kig igennem de andre cykel kategorier, Hos bikeinn, er vi specialister i cykel udstyr, du kan også finde Rygsække udstyr, til de bedste priser hos bikeinn!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Store

-

God størrelse 5-stjernet produkt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk