`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Troy lee designs

Troy lee designs Ups 7850

Troy lee designs Ups 7850

Troy lee designs Ups 7850

  • Troy lee designs Ups 7850
  • Troy lee designs Ups 7850
  • Troy lee designs Ups 7850
  • Troy lee designs Ups 7850

Troy Lee Designs Ups 7850

Produktbeskrivelse Troy lee designs Ups 7850

Uanset hvilken type ridning du laver, vil TLD's omfattende præmiebeskyttelse beskytte dig, hvis du nogensinde løber tør for talent.

UPS 7850 SS Shirt Funktioner:

Øverste Beskyttelses Shirt 7850

Åben armhule design

Bred hals åbning til komfort

Anatomisk design med integrerede beskyttelseszoner

Patentanmeldt


Troy lee designs Ups 7850, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Troy lee designs giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Beskyttelser, til den bedste pris.

Funktioner Troy lee designs Ups 7850

Køn
Alder
Beskyttelse
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk produkt

-

Fantastisk produkt, købt på Bikeinn for at have fundet den bedste pris på nettet, opmærksom på størrelsen, jeg er 1,78 x 68 kg høj, og S er perfekt til mig.

Komfortabel og effektiv

-

Billedet er en render Bikeinn, lidt Ligner virkelighed. Efter at have testet produktet meget tilfreds med det: meget komfortable og åndbare og beskyttelser synes effektive (heldigvis endnu ikke bevist). At tilbringe hele dagen i Bike Park måske bedre en hård plast, men kombinere cykel park med stier, hvor man også nødt til at klatre er ideelle.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk