`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tubolito

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB
 • Tubolito S-Tubo MTB

Tubolito S-Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito S-Tubo MTB

Det ultralette, ekstra holdbare cykelrør.

I lang tid er indertubben blevet overset i cykelindustrien. Vi vil ændre det. Vores vision: Den perfekte indvendige gade, sti eller by udviklet til optimal cykeloplevelse.

Letvægts

2/3 lysere end et standardrør

Hvert gram tæller, når det er cyklisk sjovt. Endnu mere, hvis du reducerer rotationsvægten.

Tubolito tilbyder en nem og opnåelig vægtindstilling.

Vi kan tilbyde denne løsning, da vi kombinerer et nyt materiale med en selvudviklet produktionsteknologi. Anvendelsen af denne teknologi gør det muligt for os at opbygge en indertube, der vejer kun 45 gram på vores S Tubo produkt

sej

2 gange stærkere end standardrør

Lighter og mere robust. Vi gør det umulige muligt.

Vi kan løse denne modsigelse ved at bruge et nyt koncept:

Vi fremstiller Innertube med en termoplastisk elastomer, kaldet TPU. Denne gruppe af materialer er kendt for sin holdbarhed og fremragende dæmpningsevne. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vores mål at omdanne de fremragende materialeegenskaber til et fremragende cykelprodukt. Vi opnåede det ved at reducere antallet af kontaktområder og holde sømene til et minimum.

Udviklet og fremstillet i Europa

Tubolito innerrøret er fremstillet i Europa, og alle monteringsdele er hentet i Europa. Dette har nogle store fordele. Vi kan opretholde meget høje kvalitetsstandarder. Vi kan realisere hurtige innovationer ved at have en kort feedback loop mellem udvikling og produktionssted. Vi kan opretholde bæredygtighed gennem de korte transportruter.

S tubo MTB

Endnu lettere, endnu mere kompakt, ideel som reservedele: Produktlinjen S Tubo MTB blev udviklet for at have en minimal emballageform. Med en aftagelig ventilstamme har rørene kun en Ø 3,5 cm x 5 cm højde, når de er pakket. Punktstyringsmodstanden er den samme som med standard butylgummi rør med en vægt på kun 45 g (til 29).

Diameter: 29 "

Vægt: 45 g

Dækbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Vores Tubolito S-Tubo MTB er med garanti de originale Tubolito. Hvis du handler hos cykel, vil du modtage dine Tubolito S-Tubo MTB, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 24.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Tubolito S-Tubo MTB

Hjuldiameter
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (10)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Brug med tannus rustning

-

Dette er fantastiske rør til brug med lette 27,5 dæk og tannus rustning. Ja, det er rigtigt, da tunnor rustningen tager plads i dækket, disse 26 "rør passer perfekt.

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper lys!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper lys!

Tsuborito

-

Suuuuuuuuuper lys!

Tubolito s

-

Så utroligt lille og let!

Tubolito reserverør

-

Fremragende let og pladsbesparende reserve-rør til rørløst system på selvbærende bikepacking-tur!

Anbefalelsesværdig

-

Jeg har for nylig erhvervet disse kameraer, og selvom jeg allerede havde brugt Foss, blev jeg overrasket, da jeg tog disse efter vægt. De er meget lette, stærkt anbefales, hvis du ikke vil tubelize og reducere den vægt, der forbedrer din cykel mest, den der ruller ... Jeg lavede en til at bære den i tasken, under sadlen, og det ser ud til, at jeg ikke har noget med. Meget let at placere og samle. Ah, mine er 27, 5.

Turbolito rør

-

Prøv disse rør for første gang og hidtil så godt. Utroligt lille (billeder gør dem ikke retfærdige) Vejede kun 39 g på min skala, og mit gamle standardrør var 332 g så enorm vægtbesparende. Jeg vil være interesseret i at se, hvordan de holder op, når jeg har lagt et par miles mere på dem.

Super lys og kompakt

-

Utroligt lys og kompakt i forhold til et normalt rør. Jeg har ikke brugt det endnu, men kan ikke kommentere det, men købte det, fordi det har plads og vægtbesparelse som en nødbackup.

Utroligt lille og lys

-

Omkring en fjerdedel af min regelmæssige 27,5 rør og en brøkdel af vægten. Passer til stor og ægte lavprofil tapet på min cykelramme

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk