`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tubolito

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo MTB

Det ultralette, ekstra holdbare cykelrør.

I lang tid er indertubben blevet overset i cykelindustrien. Vi vil ændre det. Vores vision: Den perfekte indvendige gade, sti eller by udviklet til optimal cykeloplevelse.

Letvægts

2/3 lysere end et standardrør

Hvert gram tæller, når det er cyklisk sjovt. Endnu mere, hvis du reducerer rotationsvægten.

Tubolito tilbyder en nem og opnåelig vægtindstilling.

Vi kan tilbyde denne løsning, da vi kombinerer et nyt materiale med en selvudviklet produktionsteknologi. Anvendelsen af denne teknologi gør det muligt for os at opbygge en indertube, der vejer kun 45 gram på vores S Tubo produkt

sej

2 gange stærkere end standardrør

Lighter og mere robust. Vi gør det umulige muligt.

Vi kan løse denne modsigelse ved at bruge et nyt koncept:

Vi fremstiller Innertube med en termoplastisk elastomer, kaldet TPU. Denne gruppe af materialer er kendt for sin holdbarhed og fremragende dæmpningsevne. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vores mål at omdanne de fremragende materialeegenskaber til et fremragende cykelprodukt. Vi opnåede det ved at reducere antallet af kontaktområder og holde sømene til et minimum.

Udviklet og fremstillet i Europa

Tubolito innerrøret er fremstillet i Europa, og alle monteringsdele er hentet i Europa. Dette har nogle store fordele. Vi kan opretholde meget høje kvalitetsstandarder. Vi kan realisere hurtige innovationer ved at have en kort feedback loop mellem udvikling og produktionssted. Vi kan opretholde bæredygtighed gennem de korte transportruter.

Tubo MTB

For 29er dæk kan mere end 100g pr. Hjul gemmes sammenlignet med standardbutylør og næsten dobbelt så meget plads, når de pakkes. Ridesikkerheden er dobbelt så høj som for standardrør og giver maksimal beskyttelse mod en sammenbrud. Samlingen er lige så behagelig som med butylprodukter. Tubolito-rør er også et let alternativ til rørløse ryttere.

Diameter: 29 "

Vægt: 85 g

Dækbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Køb dine egne Tubolito Tubo MTB til kun 22.95 $. Lavet af Tubolito, Tubolito Tubo MTB er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Indre rør i vores Hjul og dæk afdeling.

Funktioner Tubolito Tubo MTB

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk