`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Tubolito

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB
  • Tubolito Tubo MTB

Tubolito Tubo MTB

Produktbeskrivelse Tubolito Tubo MTB

Det ultralette, ekstra holdbare cykelrør.

I lang tid er indertubben blevet overset i cykelindustrien. Vi vil ændre det. Vores vision: Den perfekte indvendige gade, sti eller by udviklet til optimal cykeloplevelse.

Letvægts

2/3 lysere end et standardrør

Hvert gram tæller, når det er cyklisk sjovt. Endnu mere, hvis du reducerer rotationsvægten.

Tubolito tilbyder en nem og opnåelig vægtindstilling.

Vi kan tilbyde denne løsning, da vi kombinerer et nyt materiale med en selvudviklet produktionsteknologi. Anvendelsen af denne teknologi gør det muligt for os at opbygge en indertube, der vejer kun 45 gram på vores S Tubo produkt

sej

2 gange stærkere end standardrør

Lighter og mere robust. Vi gør det umulige muligt.

Vi kan løse denne modsigelse ved at bruge et nyt koncept:

Vi fremstiller Innertube med en termoplastisk elastomer, kaldet TPU. Denne gruppe af materialer er kendt for sin holdbarhed og fremragende dæmpningsevne. Det har allerede erstattet mange gummiprodukter i bilindustrien og pharma-industrien.

Det var vores mål at omdanne de fremragende materialeegenskaber til et fremragende cykelprodukt. Vi opnåede det ved at reducere antallet af kontaktområder og holde sømene til et minimum.

Udviklet og fremstillet i Europa

Tubolito innerrøret er fremstillet i Europa, og alle monteringsdele er hentet i Europa. Dette har nogle store fordele. Vi kan opretholde meget høje kvalitetsstandarder. Vi kan realisere hurtige innovationer ved at have en kort feedback loop mellem udvikling og produktionssted. Vi kan opretholde bæredygtighed gennem de korte transportruter.

Tubo MTB

For 29er dæk kan mere end 100g pr. Hjul gemmes sammenlignet med standardbutylør og næsten dobbelt så meget plads, når de pakkes. Ridesikkerheden er dobbelt så høj som for standardrør og giver maksimal beskyttelse mod en sammenbrud. Samlingen er lige så behagelig som med butylprodukter. Tubolito-rør er også et let alternativ til rørløse ryttere.

Diameter: 29 "

Vægt: 85 g

Dækbredde: I, 8 2,4

Ventil: 42 mm


Vent ikke med at købe Tubolito Tubo MTB. Du kan finde al information på Tubolito Tubo MTB, du kan kontakte bikeinn via vores kontakt side. bikeinn tilbyder exclusive tilbud på Hjul og dæk for cykel og andre fritidsaktiviteter. Vores Hjul og dæk vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Indre rør varer.

Funktioner Tubolito Tubo MTB

Hjuldiameter
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Tubilitos rock!

-

Wow .. meget glad !! får cyklen til at føle sig fantastisk!

Meget let

-

Meget let kamera og tager lidt plads. Ideel til udskiftning

Disse er lette ...

-

købte disse for at prøve at simulere et rørløst 650b hjul / dæk, jeg kørte rørløst med Compass / RH 650bx42 EL dæk med Stans fugemasse. Det fungerede godt, men jeg forlod fugemasse om længe, cirka 11 måneder. Tætningsmiddel var tørret på slagtekroppen og var svær at fjerne, meget lidt væske tilbage til at forsegle en flad. Den pågældende dækkroppe er porøs, hvilket fremskynder tørring af fugemasse. Tubolito-rørene ser ud som et godt alternativ til fugemasse, lidt tungere end væsken og 20% lettere end endda Schwalbes SV-14A letvægts butylrør. Jeg har kun kørt dem omkring 50 miles, så der er endnu ingen resultater på lang sigt. De ser ud til at føle sig stivere end et butylrør eller rørfri, jeg eksperimenterer med mindre dæktryk for at få det mere behageligt. For øjeblikket vil jeg sige, at disse er dyre for et indre rør, selv på denne lave pris på disse websteder, de kører heller ikke så behageligt med det samme tryk, men de er lette og godt fremstillede.

Tubolito tubo mtb

-

God mulighed for nødsituation. Ikke til brug i lang tid. Fremragende vægt til transport i rygsækken.

Coment

-

Fremragende produkt, jeg har ikke sammenmonteret

Udsigt

-

Meget god højtydende kamera.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk