up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilket træningstilbehør har jeg brug for til cykelkonkurrencer?

Selvom der er mange træningstilbehør, du har brug for til cykelkonkurrencen, vil vi i denne guide diskutere nogle af de mest nyttige. Se nedenfor;

Elite Thru Axle adapter kit er det mest vigtige stykke træningstilbehør, der er kompatibelt med cykler via bolte på baghjulene. Disse er nemme at opsætte og lavet af materiale af høj kvalitet for at sikre god beskyttelse af trådene på din cykel.
Dernæst kommer træningsmåtten, som er et af de vigtigste træningscykeltilbehør . Elite træningsmåtte er specielt designet til motionscykler. Måtterne beskytter ikke dine gulve mod olie, urenheder og sved, men det er også nyttigt til at reducere støj ved at absorbere cyklens vibrationer.

Måtten kan bruges med racercykler, mountainbikes og motionscykler. Måtten er lavet af termoplastisk gummi. Schwalbe , Continental , Elite , Tacx og MASSI tilbyder det bedste træningstilbehør til cyklister.

Tacx svedbeskytteren er et vidunderligt træningstilbehør, som du har brug for. Det hjælper med at beskytte din cykel mod korrosion som følge af sved. Kluden er lavet af absorberende materialer, som let kan sættes op og tages af cyklen. Det bedste ved denne klud er, at den passer til alle cykler.

clouse menu Luk