up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Returnering af ordre

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Uvex

Uvex Edaero

plus
  • Play videoUvex Edaero
  • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Produktbeskrivelse Uvex Edaero

Holde cool youre den hurtigste:

Den Uvex EDAero cykle hjelm kombinerer de fremragende aerodynamik en dråbe formet tidskørsel cykle hjelm med ideelle ventilation egenskaber og en form, der er egnet til daglig brug. Lederne er ansvarlige for trendsættende racing hjelm: De Uvex ingeniører og cykling fagfolk. Resultatet er imponerende: For eksempel energibesparelse på op til 16 watt eller konverteret 1 minutter 25 sekunder på en strækning af 40 kilometer med en hastighed på 38 km / t er muligt allerede alene ved at bære den nye EDAero. Imponerende tal, hver race cyklist kan konvertere i drev og performance forøgelse øjeblikkeligt.


Computer optimeret luftstrøm:

Den nye form af Uvex EDAero er grundlaget for den hurtige hjelm koncept; hjertet er imidlertid konstruktionen af ​​luftkanalerne: Luftstrømmen ledes omkring og gennem hjelmen i et flow. Turbulens minimeres. De lodrette ventilationsåbningerne på forsiden af ​​EDAero lede luft ind i hjelmen. På denne måde luftmodstanden minimeres ved det vigtigste sted, hvor luften rammer hjelmen ligeud. En optimeret system med otte ventilationskanaler omdirigerer luften på indersiden af ​​skallen. Dette muliggør køling og ventilation af hovedet, selv om hjelmen er næsten helt lukket. Dette aerodynamisk optimerede synergi af ventilation og luftmodstand kun virker, fordi den indkommende luft ledes ud med lave turbulens niveauer, og danner en lige fremløbet på bagsiden af ​​hovedet.


Hurtig skal, beskyttende kerne:

Selvfølgelig EDAero garanterer beskyttende funktion af hjelmen uden kompromiser og ideelt beskytter hovedet mod slag. Alle hjelme har "Double Inmould Teknologi" lavet af Uvex. Fordelen ved Double Inmould: med en vægt på 270 g hjelmen er let og stabil samtidigt. Den tynde plast hårde skal omslutter afdæmpende interiør EPS shell. Mikroskopisk små luft kabinetter er placeret på indersiden af ​​EPS plast, er i stand til effektivt at dæmpe påvirker kræfter. Hjelmen skal altid tilpasses ideelt egnet hovedform og størrelse.


BOA systemet specifikt til cykling:

I eksklusivt samarbejde, Uvex afstemt det patenterede BOA justeringssystem specifikt til brug i cykling. De fleksible enkelte dele kan være ideelt tilpasses individuelle hovedformer. I forbindelse med Monomatic FAS låsesystem, at Uvex EDAero er behagelig at have uden trykpunkter og sikkert forbliver i den rigtige position i tilfælde af fald. Fra foråret 2015, EDAero fås i to skal.Beskyttelse:

dobbelt inmould teknologi

EN 1078

TÜV GS

CE

aero udluftning design


Pasform:

Monomatic

FAS rem

2 shell størrelser

BOA, halv ring


Komfort:

anti allergifremkaldende liner

lufte puder

8 ventilationskanalerTeknologi:


lufte puder:

Yderst funktionel

Interiør funktioner væsentlig indflydelse en hjelm komfort. Alle vores puder absorberer fugt og er anti allergifremkaldende. Hook og loop lynlåse gøre det let fjernes til vask.


Monomatic:

Knap tryk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex s Monomatic komfort lukning åbner og lukker ved et tryk på en knap, med kun én hånd. Hageremmen altid sidder perfekt.


FAS:

Nem og praktisk

Hurtig Tilpasning System stropper kan let og kontinuerligt skræddersyet til din nøjagtige hovedform. Hjelmen forbliver sikkert på hovedet i alle situationer, og gjordsektioner er altid i den bedste position.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Uvex Edaero findes i mange versioner. Køb dem hos bikeinn og få en masse fordele. Uvex Edaero er med garanti den originale Uvex. Du kan også købe andre ting, kig i vores Beskyttelser katalog og Hjelme.

Funktioner Uvex Edaero

Farve
Anbefalet brug
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up