`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Uvex

Uvex Edaero

  • Uvex Edaero
  • Uvex Edaero

Uvex Edaero

Produktbeskrivelse Uvex Edaero

Den Uvex EDAero cykling hjelm kombinerer fremragende aerodynamik en dråbe formet tidskørsel cykling hjelm med ideelle ventilation egenskaber og en form egnet til daglig brug. Lederne er ansvarlige for trendsættende racing hjelm: De Uvex ingeniører og cykling fagfolk. Resultatet er imponerende: For eksempel, energibesparelse på op til 16 watt eller konverteret 1 minutter 25 sekunder på en strækning af 40 km med en hastighed på 38 km / t er muligt allerede alene ved at bære den nye EDAero. Imponerende tal, hver race cyklist kan konvertere i drev og performance forøgelse straks.

Computer optimeret luftstrøm:

Den nye form for Uvex EDAero er grundlaget for den hurtige hjelm koncept; hjertet er imidlertid konstruktionen af ​​luftkanalerne: Luftstrømmen ledes omkring og gennem hjelmen i en strøm. Turbulens er minimeret. De lodrette ventilationsåbningerne på forsiden af ​​EDAero lede luft ind i hjelmen. Denne måde luftmodstanden minimeres ved det vigtigste sted, hvor luften rammer hjelmen ligeud. En optimeret system med otte ventilationskanaler omdirigerer luften på indersiden af ​​skallen. Dette muliggør køling og ventilation af hovedet, selv om hjelmen næsten er helt lukket. Denne aerodynamisk optimerede synergi af ventilation og luftmodstand fungerer kun fordi den indkommende luft føres ud med lave turbulens niveauer, og danner en lige strømningsledning på bagsiden af ​​hovedet.

Hurtig shell beskyttende kerne:

Selvfølgelig EDAero garanterer beskyttende funktion af hjelmen uden kompromiser og ideelt beskytter hovedet mod stød. Alle hjelme har "Double Inmould Teknologi" lavet af Uvex. Fordelen ved Double Inmould: med en vægt på 270 g hjelmen er let og stabil på samme tid. Den tynde plast hårde skal omslutter den afdæmpende interiør EPS shell. Mikroskopisk små luft skabe er placeret på indersiden af ​​EPS plast, der er i stand til effektivt at dæmpe påvirker kræfter. Hjelmen bør altid tilpasses til ideelt fit hoved form og størrelse.

BOA systemet specifikt til cykling:

I eksklusivt samarbejde, Uvex afstemt det patenterede BOA justeringssystem specifikt til brug i cykling. De fleksible enkelte dele kan ideelt tilpasses individuelle hovedformer. I forbindelse med Monomatic FAS låsesystem, den Uvex EDAero er behagelig at have uden trykpunkter og sikkert forbliver i den rigtige position i tilfælde af fald.

Funktioner:

Beskyttelse:

Dobbelt Inmould Technology

Aero Vent Design

Passe:

Monomatic

Fas Strap

2 Shell

Boa, Half Ring

Komfort:

Anti Allergifremkaldende Liner

Vent Pads

8 ventilationskanaler


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Er du på udkig Uvex Edaero? Hos bikeinn finder du altid Hjelme, fra de bedste mærker, det kunne være fra Uvex, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra cykel butikken.

Funktioner Uvex Edaero

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sikkerhed ridiig

-

god pris

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk