`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Uvex

Uvex I-VO CC

Uvex I-VO CC

Uvex I-VO CC

  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC
  • Uvex I-VO CC

Uvex I-VO CC

Produktbeskrivelse Uvex I-VO CC

En nybegynder venlige allrounder im mat finish. Uvex i vo cc cykle hjelm udfører perfekt i alle situationer, uanset om du ride en vej cykel eller tage til stier. Fås i to shell størrelser. Den praktiske Uvex IAS fit-system gør det muligt for Uvex jeg vo cc at være brugerdefinerede monteret på hver hoved form. Cyklen hjelm er klar til Uvex trekant LED.Beskyttelse:

Inmould Teknologi

Normer: EN 1078 / TÜV GS / CE / CPSC


Pasform:

2 shell størrelser

IAS 3D

Monomatic

FAS rem


Komfort:

24 ventilationskanaler

grundlæggende puder

bug netto

aftagelige visir xb390

opgraderes med hjelm LEDTeknologier:


IAS 3D:

IAS systemer på et blik

Der har samme hovedomkreds ikke nødvendigvis garanti for, at en hjelm kan give maksimal sikkerhed og komfort. Avancerede fit systemer giver den perfekte tilpasning, i alle retninger, for at matche hver enkelt hovedform.


Monomatic:

Knap tryk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex s Monomatic komfort lukning åbner og lukker ved et tryk på en knap, med kun én hånd. Hageremmen altid sidder perfekt.


FAS:

Nem og praktisk

Hurtig Tilpasning System stropper kan let og kontinuerligt skræddersyet til din nøjagtige hovedform. Hjelmen forbliver sikkert på hovedet i alle situationer, og gjordsektioner er altid i den bedste position.


inmould teknologi:

Let og stabil

EPS skum sprøjtes ind en slagfast polycarbonat shell. Opretter en let, meget stabil konstruktion.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Alle cykel produkter og Hjelme er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos bikeinn kan du finde en masse Beskyttelser fra Uvex. Prisen på Uvex I-VO CC er 74.99 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner Uvex I-VO CC

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Mange indstillingsmuligheder - passer

-

meget god hjelm - mange justeringsmuligheder - passer også til smalle hoveder

Fremragende

-

Høj kvalitet hjelm. Det har mange funktioner, der gør det passer perfekt. Tysk kvalitet viser. Tøv ikke med. Kvalitet til en god pris.

Beskyttelse og kvalitet

-

En ekstraordinær hjelm og nem pasform til enhver bruger. Velegnet til dem der cykler til fritid og pleje om sikkerhed. Lys, luftig og komfortabel. Fremragende valg.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk