`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Uvex

Uvex Race 5

  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5

Uvex Race 5

Produktbeskrivelse Uvex Race 5

Den nye topmodel fra de professionelle. Den aerodynamisk perfekt formet og ventileret Uvex løb 5 stikker med både en dynamisk tilpasning og teknisk ydeevne. Den High Impact Shell garanterer former ekstrem stabilitet og i tilfælde af et fald, en perfekt homogene spredning af pres. Med den pracitcal Uvex IAS 2K størrelse justering systemet, Uvex kombinerer det bedste fra to verdener: Blødt materiale for den bedste komfort muligt og en hård komponent for bedste stabilitet og fasthed. 3 roret skaller til en ideel pasform.Beskyttelse:

Dobbelt Inmould Teknologi

slagfast shell

Normer: EN 1078 / TÜV GS / CE


Pasform:

3 shell størrelser

2k IAS

Monomatic

FAS rem


Komfort:

23 ventilationskanaler

lufte kulstof puder

solbeskyttelseTeknologier:


lufte kulstof puder:

Komfortabel til høje præstationer

Meget høj kvalitet svedtransporterende materiale har carbonfibre til at undertrykke bakterievækst. Yderst behagelig og blød på huden. Præget ventilationskanaler og perforerede puder sikre en optimal hjelm klima. Hurtig tørring, antibakterielle, tages af og vaskes.


Monomatic:

Knap tryk justering

Multi scenen og anatomisk formet: Uvex s Monomatic komfort lukning åbner og lukker ved et tryk på en knap, med kun én hånd. Hageremmen altid sidder perfekt.


FAS:

Nem og praktisk

Hurtig Tilpasning System stropper kan let og kontinuerligt skræddersyet til din nøjagtige hovedform. Hjelmen forbliver sikkert på hovedet i alle situationer, og gjordsektioner er altid i den bedste position.


2k IAS:

IAS systemer på et blik

Der har samme hovedomkreds ikke nødvendigvis garanti for, at en hjelm kan give maksimal sikkerhed og komfort. Avancerede fit systemer giver den perfekte tilpasning, i alle retninger, for at matche hver enkelt hovedform.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Uvex Race 5 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online cykel butikken, Uvex Race 5 lignende produkter. Vores udvalg i Hjelme produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Uvex Race 5

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Uvex race 5

-

Fremragende, garanteret tysk kvalitet. Fremragende produkt til en lav pris!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk