`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Uvex

Uvex Race 5

  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5
  • Uvex Race 5

Uvex Race 5

Produktbeskrivelse Uvex Race 5

Den nye topmodel fra de professionelle. Den aerodynamisk perfekt formede og ventileret Uvex løb 5 rager med både en dynamisk tilpasning og teknisk ydeevne.


High-Impact-Shell garanterer former ekstrem stabilitet og i tilfælde af et fald, en perfekt homogen spredning af pres. Med den pracitcal Uvex IAS-2K størrelse justering system Uvex kombinerer det bedste fra to verdener: Blødt materiale for den bedste komfort muligt, og en hård komponent for bedste stabilitet og fasthed.


3 roret skaller til en ideel pasform.Features:


- 2k IAS


- Monomatic


- FAS rem


- 23 ventilationskanaler


- Lufte kulstof pads


- SolbeskyttelseSpecifikationer:


- Slagfast shellTeknologi:


Komfortabel til høje præstationer:


Meget høj kvalitet svedtransporterende materiale har kulfibre at undertrykke bakterievækst. Yderst behagelig og blød på huden. Præget ventilationskanaler og perforerede puder sikrer en optimal hjelm klima. Hurtig tørring, antibakterielle, aftagelige og vaskbare.


Nemt og praktisk:


Hurtig Tilpasning System gjord kan være nemt og kontinuerligt skræddersyet til netop din hovedform. Hjelmen bliver sikkert på hovedet i alle situationer, og gjordsektioner er altid i den bedste position.


Button-tryk justering


Multi-scenen og anatomisk formet: Uvex s Monomatic komfort lukning åbner og lukker med et tryk på en knap, med kun én hånd. Hageremmen altid sidder perfekt.


IAS systemer et overblik:


Der har samme hoved omkreds ikke nødvendigvis garanti for, at en hjelm kan give maksimal sikkerhed og komfort. Avancerede fit systemer giver den perfekte tilpasning, i alle retninger, for at matche hver enkelt hovedform.


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

Du kan også finde Uvex Race 5 i vores Beskyttelser kategori, fra din online cykel butik, eller hvad med Hjelme. Vi har også mange andre ting fra Uvex, hos bikeinn, har vi et kæmpe udvalg af cykel varer, som måske er noget for dig. Uvex er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre cykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Uvex Race 5

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Meget godt

-

Meget behagelig hjelm, let med god finish, alt hvad der kræves er et sæt ekstra svampe til den berettigede pris.

Uvex race 5

-

Fremragende, garanteret tysk kvalitet. Fremragende produkt til en lav pris!

Uvex løb 5

-

Godt lavet med fremragende tilpasningssystem og velgennemtænkt spænde.

Fremragende

-

Fremragende, garanteret tysk kvalitet. Et fremragende produkt til en overkommelig pris!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk