`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Uvex

Uvex Race 7

  • Uvex Race 7
  • Uvex Race 7
  • Uvex Race 7

Uvex Race 7

Produktbeskrivelse Uvex Race 7

Med kun 240 gram er uvex race 7 en ægte fjedervægt, næppe mærkbar på hovedet. For ekstra komfort kan denne dobbelt inmould hjelm individuelt justeres i højde og bredde via 2k IAS systemet. 24 ventilationsåbninger sikrer perfekt luftcirkulation, selv på varme dage.

Funktioner:

BESKYTTELSE:

rul over bar // dobbelt inmould teknologi // standarder: EN 1078

PASSE:

2 skalstørrelser // 2k IAS halvring // monomatisk // FAS-rem

KOMFORT:

24 ventilationskanaler // ventiler

Specifikationer:

51 - 55 cm

vægt 240 g


EN1078 VIGTIG BEMÆRK Denne hjelm er bygget, testet og godkendt i henhold til de europæiske bestemmelser EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for brugen af denne hjelm i andre lande, der ikke er underlagt denne europæiske homologation EN1078, og afskrækker brugen heraf i disse lande.

På udkig efter Uvex Race 7? Kig ikke mere! bikeinn tilbyder et stort udvalg i Hjelme modeller. Opdag vores nye Beskyttelser tilbud, hos bikeinn. Lavet af Uvex, dette Hjelme produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Uvex Race 7

Køn
Alder
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Uvex løb 7

-

Altid den bedste pris og leveret i tide. Du kan bære denne hjelm uden at vide det.

Bare perfekt !

-

Leveres på ti dage, hvilket ikke er så dårligt i betragtning af omstændighederne (COVID 19), meget godt pakket, jeg er meget tilfreds med Bikeinn-tjenesten. Hvad angår UVEX Race 7-hjelmen er den perfekt, den er meget æstetisk og meget komfortabel. Fejlfri finish, justeringer i alle retninger, komfortpuder overalt ... det er enkelt, når det er korrekt justeret, er det som en hjemmesko!

Tres satisfait de mom achat

-

Le service er fremragende, det producerer en et recu-intankt. Je suis vraiment tres satisfait de faire affaire avec bikeinn. Je vais acheter de nouveau sous peu. Merci. gilles

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk