`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist
  • VAUDE Cyclist

VAUDE Cyclist

Produktbeskrivelse VAUDE Cyclist

Hjertet de bycyklister! Den smukke cyklist regnjakke har en skræddersyet silhuet og beskytter dig, mens du cykler fra alt, hvad elementerne kaster dig vej, fordi rigtige cykelelskere kører på deres cykler i enhver form for vejr. Cykel skræddersyede detaljer som de reflekterende udskrifter i et kabelstrikket look er skjult i ærmet mansjetter og i nederste hæm. Og når de har brug for det, kan manchetterne og folderne foldes over for at afsløre den reflekterende handling. Emhætten er justerbar og kan fjernes via snaps. Takket være tekstiludseendet, et snit, som giver mulighed for optimal bevægelsesbevægelse på cyklen, og en behagelig blød indvendig forside, er denne jakke ideel til alle cyklister på udkig efter en behagelig funktionel jakke, der ikke ligner en funktionel jakke. Primærmaterialet på 2 lag er usædvanligt økologisk fremstillet i overensstemmelse med den strenge bluesign® standard.

Funktioner:

2 lag jakke

2 dækkede frontlommer

1 indvendig lomme med velcro

justerbar hylde

justerbare manchetter

aftagelig, justerbar hætte

reflekterende elementer

Specifikationer:

Vægt: 650 g

Regelmæssig pasform

Materiale:

Hovedstof Ansigt: 94% Polyester, 6% Elastan

Membran: 100% polyurethan

Foring: 100% Polyamid

Ærmeforing: 100% Polyamid.

Teknologi:

bluesign:

Bluesign®-systemet er verdens strengeste standard for miljøbeskyttelse, forbrugerbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Alle aspekter af produktet, der er relevante for miljøet, testes kritisk og optimeres permanent: brug af materialer, energi, vand, spildevand, udsugningsluft, støj, affald, behandling af farlige stoffer. Et produkt må kun tildeles "bluesign®-produkt" -mærket, hvis mindst 90% af tekstiloverfladen og 30% af de anvendte ingredienser er bluesign®-certificeret.

C Actve:

Ceplex Active er en membran eller coating af topkvalitet, der er permanent vandtæt, åndbar og vindtæt. Det har en min. vandkolonne på 10.000 m (JIS L 1092 B). Denne membran er 100% PTFE fri.


Køb dine VAUDE Cyclist til den bedste pris! Vores online har cykel, bikeinn lige dem du går og drømmer om! Find Herretøj til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber VAUDE Cyclist. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online cykel katalog!

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk