`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Hanko II

VAUDE Hanko II

  • VAUDE Hanko II
  • VAUDE Hanko II
  • VAUDE Hanko II

VAUDE Hanko II

Produktbeskrivelse VAUDE Hanko II

Varm, vindtæt softshell handsker til kølige vinter runder. Udstyret med reflekterende elementer på bagsiden af ​​hænderne og absorberende overflade ved tommelfingeren. Den særlige indsats på pegefingeren lader dig interface med berøringsfølsomme enheder. Gripper silicium print på håndfladen hjælpe dig med at holde styr på dine styr og mest vanskelige situationer.Funktioner:


Terrængående fingre

Fingerspids til touchscreen betjening

Fleece på tommelfinger

Lavet helt fra vindtæt 100 stof

Silicium print på håndfladen

Silicium print på fingerspidserne

Reflekterende elementerSpecifikationer:


Baghånd Face: 100% Polyester

Membran: 100% Polyurethan

Palm: 63% Polyester, 37% Polyurethan

Forstærkning: 65% Polyester, 35% Polyurethan

Manchet: 97% Polyester, 3% Elastan

For: 100% Polyester

Vægt: 86 GTeknologi:


Et integreret membran gør denne fleece 100% vindtæt. Den sandwichkonstruktion består af en teknisk ydre materiale og et termisk indre materiale, der begge er valgt ud fra den påtænkte anvendelse af beklædningsgenstanden. Denne teknologi er et godt valg for ekstremt blæsende vejrforhold i høj motion bjerg og cykel sport.


Er du vild med VAUDE Hanko II? Er du på udkig efter en online specialist i cykel udstyr?, Kig hos bikeinn. der er autoriseret VAUDE forhandler, alle vores cykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra VAUDE. Vælg en Herretøj kategori og find alle de mulige Herretøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Vaude hanko handsker ii

-

Handsker af god kvalitet holder dine hænder og fingre varme, samtidig med at du får god greb og komfort i kørsel; Belægningen af nogle handsker fingre gør det nemt at arbejde med ebike touch-skærmen.

Cykelhanske

-

Er meget tilfreds med Vaude Hanko handske. Det virker også med Apple Watch, så pegefingeren kan starte og stoppe Apples Aktivitet Cycle app. hilsner Tommy

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk