`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II
  • VAUDE Moab II

VAUDE Moab II

Produktbeskrivelse VAUDE Moab II

Vis din cykel farver med denne Henkastet Cut rund hals shirt i let stretchmateriale. Kan du tage på endeløse stier under din Eger og Remain Helt Cool Selv når du går Fuld Out. Performance-shirt kommer i en colorblock Kig med striber på forsiden. Grøn Form Er din Vaude Garanti For Eco Friendly Products? Fremstillet af bæredygtigt Materialer Med Resource bevare og Fair Produktion.

Funktioner:

Let, åndbar og hurtigtørrende

Hej Stretch

Eco Friendly Og Fair Manufacturing

Specifikationer:

Materiale:

Vigtigste Stof: 100% Polyester; Kontrast Stof: 95% polyester, 5% elastan.

Vægt: 110 G

Længde: 66 cm

Teknologi:

Stretch: Den Stoffer Stretch kommer enten fra Spandex i stoffet Eller fra den type strikke eller væve Bruges for materialet. Dette giver maksimal bevægelsesfrihed.

Regelmæssig Fit: Körper Umspielende Passform

Grøn Info:

Frygt Wear Foundation: Vi stræber efter gode arbejdsforhold og lønninger for alle arbejdstagere. Vi er medlem af Fair Wear Foundation (FWF) og vi er forpligtet til løbende at forbedre arbejdsforholdene på alle vores produktionsfaciliteter. Vi Overvåg Disse betingelser Regelmæssigt. Vaude Har Opnået Leader status, den højeste status FWF medlemskab.

Grøn Form: Med vores grønne Shape Label tilbyder vi Funktionelle, miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer. De er fremstillet under rimelige arbejdsvilkår Langs hele forsyningskæden. Kriterierne for mærket er stram og gennemsigtig. De er under konstant opsyn og dække hele produktets livscyklus fra design, over produktion, pleje og vedligeholdelse, at reparere og produktet? S End Of Life.


VAUDE Moab II er det perfekte udstyr, for at nå dine cykel mål. Fuldend dit køb, med andre varer som T-shirts og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Dametøj varer er på tilbud. Find dem i bikeinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra VAUDE, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner VAUDE Moab II

Typer af ærmer
Lynlås længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk