`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

VAUDE

VAUDE Tamaro

VAUDE Tamaro

VAUDE Tamaro

  • VAUDE Tamaro
  • VAUDE Tamaro
  • VAUDE Tamaro
  • VAUDE Tamaro

VAUDE Tamaro

Produktbeskrivelse VAUDE Tamaro

Klar til at turnere? Så glide ind super hyggelige Tamaro Bike Shorts med farve koordineret stretch indsatser for ekstra bevægelsesfrihed. Den lette, højtydende materiale økologisk fremstillet i overensstemmelse med de strenge bluesign standard. Kontrasterende sømme tilføje, at ekstra stilfuld kant. Inkluderer indre shorts med avanceret ydeevne vaskeskind.Features:


Linning skar højere på bagsiden

stretch indsatse

1 side lynlås lomme

2 forreste dias i lommerne

Linning justerbar

Dekorative syninger

Inkl. indre bukser med vaskeskindSpecifikationer:


Ydre bukser: Main stof: 100% Polyester

Stretch: 85% Polyamid, 15% Elastan

Indvendige bukser: Main stof: 92% Polyester, 8% Elastane

Vægt: 259 gTeknologi:


Grøn Form:


Green Shape er din VAUDE garanti for miljøvenlige produkter fremstillet af bæredygtige materialer og ressource venlige oduktion. Det bedste for mennesket og naturen. Kriterierne er strenge: et produkt, kun være den grønne Shape Label når det opfylder "bluesignproduct" standarder, eller er blevet farvet med VAUDE eColour eller er fremstillet af mindst 90% miljøvenlige materialer såsom bluesign godkendte stof økologisk bomuld genanvendt materialer en kombination af disse med mindst 35% Tencel eller hamp.


Bluesign godkendt stof:


bluesign er verdens mest stringente standard for miljø, forbrugerbeskyttelse og arbejdskraft beskyttelse. Alle miljø relevante produktions- aspekter vurderes og permanent optimeret: materialer, energi, vand, vand og luft emissioner, støjniveauer, affald, håndtering af farlige stoffer. Produkter fremstillet mindst 90% af bluesign certificerede materialer er markeret som "bluesign godkendt stof".


[I henhold til den australske / New Zealand standard AZ / NZS 4399: 1996] Fremragende UV-beskyttelse, så du kan nyde solen og bjergsport godt beskyttet. En UPF rating på 50 + betyder, at en given stykke stof giver mindre end 2% (<1/50) af de UV-stråler, der rammer det til at trænge igennem. Det er den samme som 98% UV protection.The UV-beskyttelse på er skabt af valg af fibre, vævning, materialetykkelse eller ved at indsætte et titandioxid »beskyttelseszone" ind i stoffet. Titandioxid er helt miljøvenlig og er blevet bedømt af EU som harmløse.


Stræk:


Den tekstiler stretch kommer fra enten spandex i stoffet, eller fra den type strikke eller vævning bruges til materialet. Dette giver maksimal bevægelsesfrihed.


Alle bjerg cut:


Produkter med dette logo har afslappet snit og er specielt designet til at imødekomme kravene fra mountainbikere.


womens_flow_cycling_l:


Womens Flow Cycling (12mm)

    Støddæmpende skumlag (50 kg / m3) Åben pore skum for bedre åndbarhed Dame anatomiske design Problemfri konstruktion Blød og allergivenlige (Øvre materiale Öko Tex 100 certificeret)


VAUDE Tamaro, er med garanti den bedste i cykel udstyr. Hos bikeinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din cykel butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som VAUDE giver dig. Vores hold af cykel experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dametøj, til den bedste pris.

Funktioner VAUDE Tamaro

Form for bukser
Sæson
Funktioner
Længde
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter

Luk