up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem flecha Vedligeholdelse flecha

flecha Pumper Lezyne ()

load

Hvordan luftes ind i cykeldæk?

En cykel luftpumpe fungerer af et håndbetjent stempel. Ved slagtilfælde flytter stemplet luft inden i et envejsrør ind i pumpen udad. Ved nedslaget fjerner stemplet derefter luft fra cykelluftpumpen ind i cykeldækket. Luftpumper til cykeldæk fås i forskellige størrelser. Du kan købe luftpumper til cykeldæk fra MSC , Eltin , Xiaomi , Ventura .

Vejcykel luftpumpe

De fleste moderne vejcykel luftpumper er meget enkle at bruge. Vejcykel luftpumper består af en pumpehætte med dobbelt tillæg. Presta ventiler, der er placeret på de mest maksimale landevejscykler, er større og slankere og fremhæver en gevindspids, som skal være klar til at pumpe op og kun fyldes ved hjælp af cykelens luftpumpe.

Luftværktøj til cykelpumpe

Luftværktøj til cykelpumpen markerer alle sager med en to trins trykskala, der giver den korrekte lavtrykskorrektur, som dine cykeldæk har brug for, samtidig med at du afbalancerer højtrykskravene til dine cykeldæk. Denne vare fylder store dæk hurtigt og giver dig en hurtig tur. Det har et switch hitter hoved, der automatisk skifter mellem Schrader og Presta ventiler. Luftværktøjscykelpumpen består af en stålkerne og aluminiumsrørramme.

Mountain Bike luftpumpe

Hver mountain rytter bruger to pumper som deres mountainbike luftpumpe: en gulvpumpe og en håndpumpe. Mountainbike dæk fyldes hurtigst med en pumpe med stor volumen, hvilket er muligt i både gulv og håndpumper. Du kan købe disse mountainbike luftpumper fra MSC, Eltin, Xiaomi, Ventura.

clouse menu Luk