`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Woho

Woho X-Touring V2 Anti Sway

Woho X-Touring V2 Anti Sway

  • Woho X-Touring V2 Anti Sway
  • Woho X-Touring V2 Anti Sway
  • Woho X-Touring V2 Anti Sway

Woho X-Touring V2 Anti Sway

Produktbeskrivelse Woho X-Touring V2 Anti Sway

I 2017 lancerede WOHO en lille, men kraftig gadget som en løsning på irriterende sadeltaske svajende problem. Den grundlæggende struktur blev arvet fra triathlon stil flaske bærer, så vinkler og længde er blevet optimeret til poser. Dens vigtigste funktion var simpelthen holdt posen på plads. Efter næsten et år skræddersyede vi anti-svinget for ekspeditionsture, da vi modtog relaterede tilbagemeldinger fra hele verden. Det forbedrer mest, når du tager de ekstra flasker eller laster med bur og rider gennem barske stier, nye opgraderinger gør det mere robust og pålideligt. 2018-versionen passer til både almindelig sadelskinne og SMP-selesadel. Samtidig debuterer vi specialudgaven til Brooks B serie sadler.

Den nyoprettede monteringsplade passer direkte til brede sadelskinner, f.eks. SMP selle og nogle Fizik modeller, der er ingen adapter til rådighed. Hele stabilisationssystemet blev nu fremstillet af rustfri rustfrit stål og aluminiumlegering. Tykkelsen af materiale blev også øget på grund af mængden krav stadig vi holdt det lette med smarte designet form.

Passer til både almindelig sadelskinne og SMP selle sadler.

Brug inkluderede afstandsstykker mellem flaskebur og stativ for at forhindre bolte til at gnide om nødvendigt.

Gummi O ring. Der er 4 gummi o ring hver Anti sving, i henhold til pladsen af bur montere og installere, at du ejer, du tillader at sætte flaske buret op med o ring eller ej.

Inkluder ikke flaskebur og flaske.

Kompatibel med Brooks B serie sadler.

Materiale: Smedet aluminiumlegering.

Størrelse (LxWxH): 15 x 12 x 10 cm / 5,9 x 4,7 x 4.

Vægt: 77 g / 0,17 lb.


Woho X-Touring V2 Anti Sway har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Woho X-Touring V2 Anti Sway, købt hos bikeinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online cykel butik, hvor du kan finde masser af varer fra Woho, færdiggør din ordrer af cykel varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Woho X-Touring V2 Anti Sway

Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (11)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Ingeniøs og nyttig

-

enkel samling, produkt godt fremstillet i smedet aluminium, stabiliserer bagposen godt, det er nødvendigt at justere bredden af de 2 flige i henhold til posens form. tillader også at fikse flaske- eller poseholdere på hver side, men vær forsigtig i grus, hvis jorden er for sprød, undgå overbelastning af sidebenene, de kan gå i stykker, det er aluminium .....

Tak

-

God kvalitet

Fremragende idé

-

Fremragende system, det bliver luksus, især hvis du bruger en stor taske (f.eks. Topeak backloader 15L) ud over de 2 ekstra flaskehaller på lange ture, det går luksus!

Fungerer perfekt

-

Jeg bruger den som en stabilisator af sadelposen, den fungerer perfekt, flaskeholderne jeg ikke bruger dem, men jeg monterer dem for at se, hvordan de gik, og de 600 ml flasker gider ikke noget, når de tramper, med mere kapacitet, det samme, ja.

Ingen problemer!!

-

Fremragende - let som noget

Det ser perfekt ud

-

Monteret men endnu ikke testet. Fremragende fundet. Jeg tror, det stabiliserer sadelposen godt og giver dig mulighed for at montere to flaskebure, så du kan montere en ekstra taske i rammets trekant. Jeg håber, at du ikke skaber overdreven stress på sadelstrukturen.

Det udfører sin funktion, hvis du ikke tvinger den for meget

-

Det er det andet, jeg køber. Den første fulgte mig fuldt ud på en praktisk talt flad cykeltur og tilføjede to jern-blackburn-flaskebure og to vandre-dåser (stål) på 1 l hver. På den anden tur brød jeg vægten, fordi ruten var meget ødelagt, og jeg kan ikke stå så meget. Jeg har købt det igen, fordi jeg kun vil bruge det som en stabilisator. Der hvis den mere end opfylder sin mission. Med vægt ... det afhænger af ruten.

Perfekt

-

det er perfekt !!! holder bagposen perfekt stille, vigtig for terrængående og stier

Skal have bikepacking

-

Fremragende produkt, holder min taske på 17l på plads og giver mulighed for at lave 2 bur. Meget nem montering

Problem løser

-

Nem opsætning. Holder min 10L sadeltaske meget tæt. Sidebelægningerne er nyttige til vand eller last.

Produkt ok, bikeinn og dhl gør det ikke.

-

Alt ok med produktet. Opfylder målet Dårlig service efter BikeInn. DHL leveringstjeneste elendig. Produktet ankom meget sent og forældet, uden nogen begrundelse.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk