`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Wtb

Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

  • Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling
  • Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling
  • Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling
  • Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Produktbeskrivelse Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Ranger er designet til at være et sæt det og glemme det dæk. Stramt centrerede knapstyrker indstiller tempoet, mens åbne ydre lugs fortærer hjørner og kaste muck med lethed, hvilket gør Ranger lige dele trail ace og XC dominator. Afslutningen af pakken, multi-directional siping sikrer, at Ranger griber fat om at tackle tekniske klatrer eller flyver i hjørner. Den lean profil af Ranger 2.0 / 2.25 giver optimal effektivitet til XC racing, mens højvolumenet, åbent fordelt Ranger 2.4 blev skabt med rute i tankerne. Ranger overgår under alle forhold uden at gå på kompromis undervejs.

Funktioner:

Multidirectional siping giver øget trækkraft, uanset om den accelererer, bremser eller svinger.

Spredte lugs rydder hurtigt ud i vådt forhold.

Letvægts, afrundet kasse bevarer energi og føles hurtigt at reagere.

Specifikationer:

Anvendelse: Cross Country / Trail

Betingelser: Tør til Våd / Hardpack til Loam

Hjulstørrelse: 29 "x 2.25

Niveau: TCS Light / Fast Rolling

Vægt: 803 g

Forbindelse: dobbelt DNA

Teknologi:

Om TSC:

WTB's proprietære tætningsrørslange system, TCS (Tubeless Compatible System) revolutionerede fælge og dæk i 2009, når de kombinerede ETRTO, ISO og UST standarder med lette rørløse rotationsvægte. Aldrig før havde et standardbaseret rørløs system vejet så lidt. Certificeret som den første tæthedsbaserede dæk til UST-systemet i 2012 af Mavic, fortsætter TCS med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt ved hjælp af specialbyggede dæk og fælge skræddersyet til enhver disciplin af cykling. Få mere at vide om hvad der er muligt på wtb.com/tcs

TCS light fast rolling (LFR):

En hurtig og effektiv centerlinie slidbane sammensat matchet til klæbende, lav durometer sideknapper pels et smidigt, grambevidst hus, der er designet til at være kompatibelt, mens det stadig er værdigt.

DUAL DNA Gummiforbindelse:

Dual DNA er den perfekte blanding af effektivitet, trækkraft og holdbarhed. Den midterste slidbane har en stærkere gummiforbindelse, der kan prale af hurtigere rullende og øget holdbarhed, mens sideknappene er sammensat af blødere, langsommere rebounding gummi, der forbedrer styring og greb.


Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling fra vores store online cykel lager bikeinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos bikeinn er der pris garanti på alt cykel udstyr fra Wtb.

Funktioner Wtb Ranger TCS Light Fast Rolling

Anbefalet brug
Hjuldiameter
Form for dæk
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk