`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

WTB

WTB Sendero Road Plus TCS

WTB Sendero Road Plus TCS

WTB Sendero Road Plus TCS

  • WTB Sendero Road Plus TCS
  • WTB Sendero Road Plus TCS
  • WTB Sendero Road Plus TCS
  • WTB Sendero Road Plus TCS

WTB Sendero Road Plus TCS

Produktbeskrivelse WTB Sendero Road Plus TCS

Sendero er for dem, der tror at sende det, bør ikke begrænses til mountainbikes. Da det første Road Plus ™ -dæk udelukkende er beregnet til snavs, kombinerer Sendero drop-effektiviteten med mulighederne for et aggressivt slidbanemønster. Rampede centerknapper minimerer rullemodstanden, mens væsentligt adskilte ydre knapper sikrer fod i løs terræn. Sendero var designet til at være et aggressivt dæk uden kompromis. Ønsker du at ride mountainbike dæk på din drop bar cykel? Senderen er til dig.

feaures:

Aggressive slidbanemønster komplimenterer det store volumen Road Plus ™ -format, der kombinerer drop bar effektivitet og mountainbike traction.

Afrundet profil med vertikale kanaler for at forbedre svingegenskaber.

Højvolumen hylster muliggør behagelig kørsel.

Dual Compound Rubber betyder et hurtigt rullende dæk med stor corning traction.

Specifikationer:

Anvendelse: Adventure Road / Grus / Trail / Bikepacking

Betingelser: Hardpack / Dirt / Grus / Loose / Wet

Hjulstørrelse: 650b

Bredde: 47 mm

Niveau: Road Plus TCS

Vægt: 530 g

Forbindelse: dobbelt DNA-gummiforbindelse

Om TSC:

WTB's proprietære tætningsrørslange system, TCS (Tubeless Compatible System) revolutionerede fælge og dæk i 2009, når de kombinerede ETRTO, ISO og UST standarder med lette rørløse rotationsvægte. Aldrig før havde et standardbaseret rørløs system vejet så lidt. Certificeret som den første tæthedsbaserede dæk til UST-systemet i 2012 af Mavic, fortsætter TCS med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt ved hjælp af specialbyggede dæk og fælge skræddersyet til enhver disciplin af cykling. Få mere at vide om hvad der er muligt på wtb.com/tcs

Road plus:

Supple plus size traction og glatte ridegenskaber for ud over, hvor fortovet slutter. Tilføjet tubeløs overholdelse af højere volumen udslipper vejstøj, grusvibrationer og smudsfejl.

Dual DNA-gummiforbindelse:

Dual DNA er den perfekte blanding af effektivitet, trækkraft og holdbarhed. Den midterste slidbane har en stærkere gummiforbindelse, der kan prale af hurtigere rullende og øget holdbarhed, mens sideknappene er sammensat af blødere, langsommere rebounding gummi, der forbedrer styring og greb.


På tilbud nu, WTB Sendero Road Plus TCS til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos bikeinn, Kan du finde udstyr til Hjul og dæk, extra mange Dæk. Vi har mange forskellige Dæk, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner WTB Sendero Road Plus TCS

Hjuldiameter
Form for dæk
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bikeinn 0 wtb resolut 10

-

Dækket er fantastisk, det er alt, hvad jeg forventede til en meget aggressiv grusbrug. Monteret på forhjulet giver det næsten XC-niveau greb og svingkontrol, samtidig med at det tilbyder meget gode rullemuligheder. Med hensyn til ledelsen af Bikeinn er det forfærdeligt, jeg købte dækket sammen med en voks til kæden, og på købstidspunktet var der lager på begge produkter. Nå, den første leveringsdato blev ændret uden forudgående varsel op til to gange, og efter kontakt med dem viste det sig, at de IKKE HAR Voks I LAGER og ventede på at modtage det. Jeg finder svaret fuldstændig intolerant efter mere end en måneds bestilling. I sidste ende krævede jeg øjeblikkelig forsendelse af omslaget, og de returnerede mængden af voks.

Fantastisk!

-

Knudrende godhed, der ikke holder dig for meget tilbage på vejen.

Perfekt service og produkt!

-

Store!

Anmeldelse

-

Fantastisk produkt og god service

Wtb sender

-

Godt køb kun, hvilket dejligt sted de gav det til rådighed, men det tog 10 GG at komme dertil.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk