`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Wtb

Wtb Sendero Road Plus TCS

Wtb Sendero Road Plus TCS

Wtb Sendero Road Plus TCS

  • Wtb Sendero Road Plus TCS
  • Wtb Sendero Road Plus TCS
  • Wtb Sendero Road Plus TCS
  • Wtb Sendero Road Plus TCS

Wtb Sendero Road Plus TCS

Produktbeskrivelse Wtb Sendero Road Plus TCS

Sendero er for dem, der tror at sende det, bør ikke begrænses til mountainbikes. Da det første Road Plus ™ -dæk udelukkende er beregnet til snavs, kombinerer Sendero drop-effektiviteten med mulighederne for et aggressivt slidbanemønster. Rampede centerknapper minimerer rullemodstanden, mens væsentligt adskilte ydre knapper sikrer fod i løs terræn. Sendero var designet til at være et aggressivt dæk uden kompromis. Ønsker du at ride mountainbike dæk på din drop bar cykel? Senderen er til dig.

feaures:

Aggressive slidbanemønster komplimenterer det store volumen Road Plus ™ -format, der kombinerer drop bar effektivitet og mountainbike traction.

Afrundet profil med vertikale kanaler for at forbedre svingegenskaber.

Højvolumen hylster muliggør behagelig kørsel.

Dual Compound Rubber betyder et hurtigt rullende dæk med stor corning traction.

Specifikationer:

Anvendelse: Adventure Road / Grus / Trail / Bikepacking

Betingelser: Hardpack / Dirt / Grus / Loose / Wet

Hjulstørrelse: 650b

Bredde: 47 mm

Niveau: Road Plus TCS

Vægt: 530 g

Forbindelse: dobbelt DNA-gummiforbindelse

Om TSC:

WTB's proprietære tætningsrørslange system, TCS (Tubeless Compatible System) revolutionerede fælge og dæk i 2009, når de kombinerede ETRTO, ISO og UST standarder med lette rørløse rotationsvægte. Aldrig før havde et standardbaseret rørløs system vejet så lidt. Certificeret som den første tæthedsbaserede dæk til UST-systemet i 2012 af Mavic, fortsætter TCS med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt ved hjælp af specialbyggede dæk og fælge skræddersyet til enhver disciplin af cykling. Få mere at vide om hvad der er muligt på wtb.com/tcs

Road plus:

Supple plus size traction og glatte ridegenskaber for ud over, hvor fortovet slutter. Tilføjet tubeløs overholdelse af højere volumen udslipper vejstøj, grusvibrationer og smudsfejl.

Dual DNA-gummiforbindelse:

Dual DNA er den perfekte blanding af effektivitet, trækkraft og holdbarhed. Den midterste slidbane har en stærkere gummiforbindelse, der kan prale af hurtigere rullende og øget holdbarhed, mens sideknappene er sammensat af blødere, langsommere rebounding gummi, der forbedrer styring og greb.


Velkommen til vores Wtb Sendero Road Plus TCS specielle tilbud. Hos bikeinn, finder du ikke blot cykel udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på cykel produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Dæk.

Funktioner Wtb Sendero Road Plus TCS

Anbefalet brug
Hjuldiameter
Form for dæk
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk