`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

X-BIONIC

X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

  • X-BIONIC Effektor Power Running
  • X-BIONIC Effektor Power Running
  • X-BIONIC Effektor Power Running

X-BIONIC Effektor Power Running

Produktbeskrivelse X-BIONIC Effektor Power Running

Træd ud over de nuværende grænser for fysik? Alle klar forude! Effektor Running Powershirt. Blodet i dine arme har en hård vej tilbage til dit hjerte - lange, mod tyngdekraften og imod centrifugalkraften skabt af din arm bevægelse. Den Effektor Running Powershirt derfor ikke kun har præstationsfremmende X BIONIC Delvis Kompression på hele overkroppen, men det øger også kompression anvendes til armene. Afkastet af veneblod har en lettere gang på det, og dit hjerte-kar-system sparer energi. Du får endnu mere magt med den store 3D BionicSphere System på bagsiden. Det lindrer kroppens eget behov for temperaturstyring. Neurale Respons Bandager på albuerne giver for hurtigere, mere præcis muskuløs responsSpecifikationer:


82% polyamid

10% elastan

Polypropylen 8%Teknologi:


X BIONIC Delvis Kompression:

En ny benchmark i komprimeringsteknologi. Delvis Kompression af X BIONIC udnytter fordelene ved komprimering uden at forsømme køling.


AirComPlex Område:

144 cm² mere isolering. På solar plexus, direkte under det 12. brysthvirvel, vigtige nervefibre modtage signaler, der påvirker hele ens velbefindende. Energy Accumulator EVO beskytter dette følsomme område med særlige kanaler. Varm luft lukket der isolerer optimalt i kulden. Systemets struktur behandler overskydende sved fra fysisk aktivitet og sikrer passende køling af kernen.


3D BionicSphere System i brystet området:

Uden at give kroppen det indtryk, at det bliver koldt, frisk luft fra 3D BionicSphere System i brystet området køler ned kropstemperaturen. Luften hærdet inde i kanalerne, der arbejder som en sluse. Varmt, fugtig luft er anbragt for at anvende dynamikken i kroppen varme og derefter erstattet med nye frisk luft.


3D BionicSphere System på bagsiden:

Garantier effektiv ventilation, så fugt er hurtigt onde og transporteres væk. Ingen sved betyder isolerende luftlommer i bølgelignende struktur beskytte mod kulde.


ISO Pad:

Muliggør målrettet isolering af de enkelte kropsdele fra et koldt miljø til at beskytte kroppen fra at fryse om vinteren. Dette er, hvordan de optimerede ISO Pads fastholde mere kropsvarme, hvilket er nødvendigt for at garantere organfunktion interne og beskytte kropsdele, der er sårbare over for køling.


SweatTraps:

Trap sved, før du begynder at føle det. Sved er onde væk, så det kan fordampe ved hjælp af varme dynamik. En film af sved for tynd til at være mærkbar er efterladt til at afkøle huden.


Neural Respons Effekt:

Delvis Kompression sætter perifere nerveceller i en konstant tilstand af parathed, optimerer udvekslingen af ​​neurale impulser mellem muskler og hjerne, øger muskel reaktioner, sammentrækninger og koordinering, og nedsætter risikoen for skader og udmattelse.


ISO Skulder:

Den bølgelignende struktur ISO Shoulder ligger over skuldrene, holde kroppen varm og beskytte mod kuldegysninger.


Find masser af cykel varer fra X-BIONIC, altid på lager og til den bedste pris. Hos bikeinn, din online cykel butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra X-BIONIC Effektor Power Running, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner X-BIONIC Effektor Power Running

Typer af ærmer
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

X-bionisk effektor

-

En anden hud.

Top

-

Stor skjorte

X-bionisk effektor

-

Komfortabelt og åndbart. Ideel til løb

Perfekt

-

passer perfekt, uden stress eller friktion, regulerer temperaturen godt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk