`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

XLAB

XLAB Carbon Wing 400

XLAB Carbon Wing 400

  • XLAB Carbon Wing 400
  • XLAB Carbon Wing 400
  • XLAB Carbon Wing 400

XLAB Carbon Wing 400

Produktbeskrivelse XLAB Carbon Wing 400

Vores hydrering og reparation luftfartsselskaber er ofte blevet kopieret, men som enhver kopi, det er aldrig så god som originalen. Med over ti års erfaring designe disse luftfartsselskaber og vinde flere Ironman Distance VM end alle vores konkurrenter tilsammen, lancerede vi den næste generation af XLAB Hydration Carriers. Bageste luftfartsselskaber bør ikke gribe luften på rytterne tilbage, men i stedet udfylde turbulens hul bag rytterne posterior, hvilket reducerer ryttere træk (som tegner sig for 64% af energiforbruget på en racing cykel). XLAB CARBON WING er designet til 7mm metal sadel skinner. For kulstof jernbane sadler bruge den medfølgende carbon jernbane hardware kit.

Funktioner:

De fleste tillid bagmonterede cykelholder på markedet forankringen flere VM-vinder!

Stærkt justerbar med 2 carrier positioner og 3 bur vinkelpositioner.

Integreret opbevaringsrum kan du putte din reparation ud af vinden, for de bedste aerodynamik.

Mount 2 flasker på siden eller 1 bagtil for fleksibilitet. Ingen grund til at købe flere luftfartsselskaber

Ultralight & holdbart chassis, design med hi tech kulfiber. 3x stivere end andre!

SPAR op til 13 sek / 40km.

Letteste Holdbar System til rådighed

2 Byggeformer

3 flaskeholder vinkler

INTEGRERET opbevaring / Mini taske område

KOMPLET med strop til tasken nedenunder

Opbevaring: Vi ønskede den næste generation af luftfartsselskaber til at løse problemet med opbevaring nøgler, mobiltelefoner, kontanter, dækjern og andre væsentlige elementer. Disse og andre genstande kan opbevares i XLAB MINI BAG som falder lodret og let ind i integrerede rum og er sikret ved den øverste X STRAP.As du kan se, har du to muligheder for lagring af dine Air Strike CO2 patroner og NANOFLATOR, eller XLAB SPEED CHUCK på bagsiden af ​​cARBON WING, ved hjælp af den valgfri sekskantede X NUT eller i de XLAB MINI BAG.Tires og rør er altid et problem, så nu kan du vedhæfte dem pænt under cARBON WING inde i XLAB MEZZO bAG eller XLAB MEGA BAG.

Hydrering: Med CARBON WING kan du bruge en enkelt Aqua Shot flaske bur på bagsiden eller en på hver side. XLAB anbefaler at bruge enten GORILLA bur eller GORILLA XT bur til bageste luftfartsselskaber.

Justerbar Montering: En af de vigtigste funktioner opfundet af XLAB er de dobbelte monteringshuller til sadel jernbane klemmer. En position sætter flasken bure tæt på lodret og den anden hælder burene for rytter præference. På grund af sin tidligere succes, har vi holdt den samme funktion i XLAB CARBON WING for alle tilpasninger installationen.

Bottom Line: Den nederste linje-simpelthen den mest alsidige Hydration og reparation systemet luftfartsselskab, komplet med 2 stropper og alle monteringsdele. XLAB gør dig hurtigere - spørg de professionelle!

Specifikationer:

indeholder:

CARBON WING chassis.

1 sæt XCW øverste og nederste remme.

Alt hardware og instruktioner.

Materiale: Carbon Fiber og navnebeskyttede sammensatte matrix. Vi bruger den nyeste komposit kulfiber med en speciel lægge op og harpikser til at give den hårdeste kulstof luftfartsselskab uden vridning ligesom andre carbon hydrering luftfartsselskaber på markedet.

Vægt: Uden hardware for XLAB CARBON WING vejer kun 55 gram.


Er du vild med XLAB Carbon Wing 400? Er du på udkig efter en online specialist i cykel udstyr?, Kig hos bikeinn. der er autoriseret XLAB forhandler, alle vores cykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra XLAB. Vælg en Cykeldele kategori og find alle de mulige Cykeldele varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner XLAB Carbon Wing 400

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk