`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zerod

Zerod Usinglet

Zerod Usinglet

  • Zerod Usinglet
  • Zerod Usinglet
  • Zerod Usinglet

Zerod Usinglet

Produktbeskrivelse Zerod Usinglet

Med de samme teknologier som uSUIT, den uSINGLET kombineres med de uSHORTS at give dig den kit, du behøver, hvis du er på udkig efter et godt produkt til en god pris. Power Comfort stof vil holde dig behageligt og konkurrencedygtig, fra begyndelsen til slutningen af ​​din triathlon. Lommerne på bagsiden er den detalje, der gør uSinglet egnet til enhver afstand.

Specifikationer:

Sammensætning: 84% Poliyester / 16% elastan Lycra


Køb dine egne Zerod Usinglet til kun 58.45 $. Lavet af Zerod, Zerod Usinglet er på lager i mange størrelser og farver. Hos bikeinn, tilbyder vi de bedste priser på cykel. Se et stort udvalg af Dragter i vores Herretøj afdeling.

Funktioner Zerod Usinglet

Køn
Alder
Udstyrstype
Typer af ærmer
Anbefalet brug
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk