`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zipp

Zipp 202 Cub NSW Front

  • Zipp 202 Cub NSW Front
  • Zipp 202 Cub NSW Front

Zipp 202 Cub NSW Front

Produktbeskrivelse Zipp 202 Cub NSW Front

Når vi gav vores øverste ingeniører i The Nest avancerede udviklingslaboratorium til opgave at kaste mere vægt fra vores letteste carbon clincher hjulsæt, den 202 Firecrest samtidig forbedres rullende friktion, aerodynamik, og bremsning, det var en meget ordentlig mundfuld. Når vi bad dem om at gøre alt dette uden at ofre holdbarhed, det lignede en umulighed. Men den NSW avanceret udvikling hold leveret på hver anmodning og byggede den ultimative klatring hjulsæt, en klatring hjulsæt stærk nok til at bruge på hver tur.

Udviklet til at være den hurtigste accelererende carbon clincher Zipp nogensinde har gjort, 202 NSW flyver op de hårdeste stigninger, og derefter barberer endnu mere tid ud af de nedkørsler at følge. Og fordi udvinde større hastighed på bjerget er kun halvdelen af ​​kampen, vi byggede 202 NSW til at levere den laveste luftmodstand til rådighed for en rand af denne dybde for hastighed alle andre steder.

For at en klatring hjulsæt at være verdens bankende det har at gøre mere end blot at levere lav vægt; det har at levere kompromisløs ydeevne på alle niveauer. Det er derfor, Zipp ingeniører i The Nest valgte at øge verdens hurtigste klatring kulstof clincher, 202 Firecrest.

Med en ny lighter kulfiber layup til 32mm dyb 202 NSW de har droppet vægt, hvor det betyder mest, på yderkanten af ​​hjulet, samtidig med at den holdbarhed og lateral stivhed som Firecrest er berømt for. Så de reduceret luftmodstand med ABLC Sawtooth ™ teknologi og brugte Impress ™ grafik til at sikre, at intet stod mellem luften strømmer over kanten og smilehuller gjort for at udjævne denne strøm. Vel vidende, at der ikke er nogen fordel for et hjulsæt, der klatrer hurtigt og ned langsomt, NSW ingeniører indarbejdet vores Showstopper ™ bremse spor til den mest tillid inspirerende fælg bremseevne rådighed, uanset om vejen er våd eller tør.

For yderligere at forbedre hjulsæt rullende effektivitet, er den 202 NSW fælg snøret til vores banebrydende Kognition ™ hubset. Bygget op omkring vores Axial Clutch ™ freehub teknologi, er det Kognition bageste hub udviklet til at opretholde hastighed, når friløb ved frakobling af skraldemekanismen. Denne teknologi gør det muligt for Cognition bageste hub til at levere langt mindre rullemodstand end hjul ved hjælp af konventionelle freehubs en reel fordel, når kampene gennem rullende foden eller når spundet ud på lange nedkørsler.

Udviklet til hastighed, når nærmer sig, opstigende, gennemkører og faldende verdens hårdeste bjergveje, Zipp 202 NSW er et hjulsæt der kun kan komme fra et sted, Reden, hvor verdens hurtigste hjul er lavet.

kognition HUBSET

Hver gang en konventionel hubset begynder at kysten, friktion i freehub skraldemekanisme fungerer som en tromlebremse at bremse rytteren ned. Med Kognition hubset s Axial Clutch teknologi, har vi reduceret dette træk ved frakobling skralden mekanisme, når friløb. Vores test viser, at de bedste traditionelle tre palen hub design har dobbelt roterende friktion som vores Axial Clutch udstyret Kognition bageste hub, og de mest populære hubsets ved hjælp af en lignende mekanisme drev som Axial Clutch viste sig at producere fire gange den roterende friktion.

Med mindre intern hub trække en rytter kan cykle mindre, når rider gennem bølgende bakker eller udarbejdelse i modvind. Eller opnå højere hastigheder, når friløb i en aero tuck, eller vælge at stoppe pedalerne et øjeblik før før du indtaster et hjørne og bank, wattage til brug forlader hjørnet. Axial Clutch teknologi giver også ryttere til at opretholde hastighed gennem hjørner, der ikke kræver bremsning input, og derved øge hjørne exit hastigheder.

Inde i Axial Clutch mekanisme vi bruger magneter, snarere end stålfjedre, til at bevæge sig og engagere vores letvægts Metal sprøjtestøbte (MIM) skralde ringe til uovertruffen pålidelighed og konsekvent drift. Med 36 point for engagement, at al interlock samtidig, at der ikke er en mere sikker freehub mekanisme på markedet.

Vores Axial Clutch freehub mekanisme er også kompatibel med XDR drivere. Dette giver rytterne mulighed for at vælge en 10 42 kassette til at samle en 1x11 drivetrain med en tilsvarende rækkevidde til enten en kompakt eller standard vej dobbelt gearsystem.

En stjerne flangeforsynet lige træk hubshell design på den bageste nav fordeler belastningen anbragt på navet vinkel væk fra lejerne. Vi har også udviklet et unikt flosset kant hubshell design til vores front hub. Denne flosset design fastholder lejet boring diameter, når høj radial talte spænding påføres. Begge disse hubshell designelementer sikrer, at lejerne roligt forblive på plads, roll hurtigere, holder længere, og giver en sideværts stivere hub. Om sådanne lejer, har vi valgt schweiziske rustfrit stål lejer specielt fremstillet til vores specs at give den længste varig, laveste friktion ydeevne til rådighed.

ABLC SAWTOOTH ™ TEKNOLOGI:

Vores nye Sawtooth dimple design består af 12 knudepunkter som er præcist synkroniseret til start aerodynamisk klipning med en hastighed på 50 Hz ved en rytter hastighed på 20 mph. Sawtooth opnår dette ved at inducere små ark hvirvler, som kaster ved en lav størrelsesorden, men til en højere egenfrekvens, hvorved den laminare boble effekt på aerodynamisk afskærmede side af fælgen profil for yderligere at reducere høj yaw luftmodstanden og forbedre sidevind stabilitet. Det sidevind stabilitet så formidler tryghed i gusty vindforhold samtidig spare watt, der ville have været udfoldes under forsøget på at holde din linje.

IMPRESS:

Vi har ansat Zipp s Impress ™ grafikteknologi, som udskriver grafik direkte på hjulet, for at hjælpe tillade smilehuller at gøre, hvad de er designet til at gøre - kontrol hvirvelafløsning, den hastighed, hvormed luften kaster fra rattet. Håndtering dette er afgørende for stabilitet. Ligesom 303, 404, og 808 NSW, Impress grafik også give 202 NSW et karakteristisk snigende udseende og samtidig holde fælgen så let som mulig.

SHOW STOPPER:

Når det kommer til bremsning, "god for en carbon fælg" var ikke godt nok for 202 NSW. Vi ønskede bremseevne, der var bedre end aluminium fælge og alle andre carbon fælg, og vi har opnået dette mål. Vores brancheførende siliciumcarbid Showstopper ™ bremse spor leverer uovertruffen bremseevne og modulering uanset vejrforhold eller længden af ​​afstamning. Med Showstopper bremseevne, skal du finde en anden undskyldning for ikke at ride på regnfulde dage.

FØDT AF SCIENCE. Realiseret af HÅND .:

Zipp 202 NSW blev udviklet ved hjælp af CFD (Computational Fluid Dynamics) efterbehandling software og måneder i vindtunnelen, herunder Aerodynamisk Bike Testing Facility på ARC Wind Tunnel, en kort køretur fra Zipp s Indianapolis facilitet. Vi gør dette, fordi, som en af ​​vores avancerede udviklingsingeniører, Dave Morse, er glad for at sige, "The vindtunnel vil aldrig blive erstattet som tarmen check for hjulet design." De avancerede udviklingsingeniører på The Nest tog at data og skabt fælgen form, der blev til 202 NSW.

Zipp 202 NSW fælge er lagt op, støbt, boret, og bygget i Indianapolis, USA af Zipp teknikere. Vores ekspert hjul bygherrer derefter hånd blonder fælgene til vores europæiske gjort Kognition hubset hjælp belgiske Sapim CX Ray eger og sikker lås brystvorter for at sikre præcision tilpasning og selv talte spænding. Slutresultatet er et håndbygget hjulsæt, der forbliver hurtig og sandt for de kommende år.

Specifikationer:

Front Wheel:

Vægt: 615g

Rim Brugt: X32NSW

Hub Brugt: Cognition

Rim Dybde: 32mm

Max Bredde: 25,4 mm

Intern Bredde: 16.25mm

Eger: Sapim® CX Ray

Talte Count: 18

Spoke Mønster: Radial

Spoke Længde: 272mm

Max dæktryk: 125psi

Max dæktryk: 8.62bars

Spor Adaptable: Nej

Kløftede Overflade: ABLC ™ Sawtooth ™

Nipler: Sapim® sikker lås

Eksterne Nipler: Ja

Hver Wheel Indeholder:

Zipp Tangente titan sort spyd

Zipp ventil extender ved Silca®

Zipp enkelt hjul taske

Zipp Tangente Platinum Pro Evo bremseklodser

Zipp Tangente rør 700c x 20 28mm

Zipp fælgbånd 700c x 20mm


Hos bikeinn, kan du se alle egenskaber på Zipp 202 Cub NSW Front. I vores cykel butik, har vi mange størrelser i Zipp 202 Cub NSW Front. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Zipp 202 Cub NSW Front, andre tilbud på andet cykel udstyr.

Funktioner Zipp 202 Cub NSW Front

lysposition
Anbefalet brug
Materialer
Hjuldiameter
Fælgprofil
Bremsetype
Form for dæk
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk