`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zipp

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo
  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo
  • Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Produktbeskrivelse Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Vores nye Zipp Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad er et resultat af vores endeløse indsats for at forbedre og optimere alt, hvad vi laver.


Vores edesigned padcreated specielt til bremsning på kulstof overflader - leverer jævn hastighedskontrol og pålidelig bremsekraft under alle forhold, våde eller y.


Det er også designet til en længere slid liv. Ligesom en mester cyklist, denne pad er en alsidig performer.The ny Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad gør alt dette på flere specifikke måder:


Vi ved også, at der fortsat er trofaste fans af kork og dens glatte, konsekvent føler. Det er derfor, Zipp er stadig at tilbyde Tangente High Performance Cork Brake Pad.


Men vi designede Tangente Platinum Pro Evo til at give den samme forudsigelige tur under de mange lysere bremse hånd, der kræves til at navigere sving eller gruppe forlystelser.


Den Tangente Platinum Pro Evo Brake Pad er designet til brug på carbon fælge og er ikke godkendt til brug på aluminium bremseflader. Den kommer i to modeller, en for SRAM, Shimano bremse-pad indehavere og en anden for Campagnolo holdere. (Fås januar 2013)Features:


- En 10 procent stigning i overfladeareal end den tidligere pad model for større max bremseeffekt.


- Et 1 mm tyndere design giver forbedret clearance med integrerede bremser.


- På trods af en reduceret tykkelse, dens forøgede radiale højde stiger pad liv.


- Øget radial højde også spreder varme over større "fejet område" af fælgen for lavere peak temperaturer.


- Ny groove design fejer vand fra fælgen til forbedret vådt vejr bremseevne og også kanaler luft over kanten for at forbedre køling.


- Unik sammensatte forvalter de ekstreme temperaturer, der kan følge af en kraftig opbremsning på kulstof.


Er du helt vild med cykel? Få din Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Zipp. Glem ikke vores store udvalg i Reservedele, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive cykel er de fleste af vores Bremser varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Zipp Refill Tangente Platinum Pro EVO Campagnolo

Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk