`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zipp

Zipp Replacement Cork Sram Pair

  • Zipp Replacement Cork Sram Pair
  • Zipp Replacement Cork Sram Pair

Zipp Replacement Cork Sram Pair

Produktbeskrivelse Zipp Replacement Cork Sram Pair

Zipp® udviklet Tangente ™ High Performance Cork Brake Pad som en reaktion på den intense varme forårsaget ved bremsning på carbon. Disse puder er designet til vores carbon fælge og beskæftiger et sammensat kork polymer for at reducere ruder og tilbyder konsekvent bremse respons. Som et resultat, Tangente kork pad undgår bremsen pulsering produceret af rester oprustning fra gummipuder og kan endda fjerne pulsering fra fælge med tidligere oprustning.


Selv om nyere sølv Tangente Platinum Pro Brake Pad er designet til at klare sig bedre på tværs af alle ridning betingelser, vi indser, at der fortsat er fans af den glatte konsekvent fornemmelsen af ​​kork.


Tangente High Performance Cork Brake Pad unikke form placerer mere materiale i den forreste del af puden til at forbedre holdbarhed og kaste vand. Selv kompositmaterialet bærer tilsvarende lav temperatur gummiblandinger, den Tangente kork pad holder længere end de fleste gummi carbon specifikke pads grund af sin form og 0,5 mm større samlet tykkelse.


Fås i pakker med to.


Vælg Shimano® / SRAM® eller Campagnolo® stilarter


Den Tangente pad kan bruges på alle rørformet eller clincher fælg med en carbon bremseflade, men det bør aldrig bruges på aluminium bremseflader.


Hvis du vil købe de bedste Reservedele fra Zipp, har du fundet det bedste sted, bikeinn. Hos bikeinn, har vi kun de bedste mærker, som Zipp, så du kun får de bedste cykel, til de bedste priser. Kig selv efter i cykel og Replacement Cork Sram Pair. Bestil nu og modtag dine Zipp Replacement Cork Sram Pair, inden for et par dage.

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Korkbremser

-

Arbejdet godt i en uge, så blev det om de gamle.

Stor hidtil!

-

standse strømmen er mere end hvad jeg havde forventet så er det, helt sikkert et plus. I'ma lidt bekymring over puderne ikke have, nogen ventilationsåbninger, som konventionelle pads gør. så jeg er spændt på, hvordan varmeoverførsel er med disse. tjeneste klogt, blev post leveret til tiden og estimeret eta var på punkt. Kan ikke klage med det! samlede produkt er 4/5. service-I'LL sige 5/5

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk