`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zycle

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread
  • Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Produktbeskrivelse Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

12 mm gennem aksel med forskellige gevindtrin afhængigt af model / brand på din cykel. Dette tilbehør er nødvendigt for at kunne tilpasse din cykel på ZYCLE rullevalser. Kompatibel med ZYCLE og Bkool ruller.


Leder du efter gode kvalitets Træningstilbehør, så vil vores udvalg i Træningstilbehør, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread, til kun 61.99 $ og på lager. bikeinn er det bedste sted at købe cykel udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Zycle Trainer Axle 1.00 mm Thread

Produkttype
Anbefalet brug

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Se zycle trainer-aksel for synondse i cannondale

-

God morgen, jeg har en Cannondale synapse 2018 model, og i indikationerne i brugermanualen indikerer den: BAGGRUND AXLE: 142 x 12mm. M12 x 1.0 Jeg vil gerne specificere, om den egnede akse til en bkoolrulle med disse egenskaber er: Zycle Trainer Axle 1,00 mm gevind, som jeg kan finde i din butik. Tak så meget

vore eksperters svar

Hej, denne aksel fungerer sammen med din rulle.
Hilsen.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk