`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Assos

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

 • Assos Equipe RS
 • Assos Equipe RS
 • Assos Equipe RS
 • Assos Equipe RS
 • Assos Equipe RS

Assos Equipe RS

Produktbeskrivning Assos Equipe RS

S9 markerar framtiden för rasstämd komfort, byggd på en helt ny plattform som har konstruerats från grunden. Med många års tester och feedback från ryttare på idrottsnivån, fortsätter vi att se den mest avancerade skärteknologin bara vara så bra som den ram som stöder den. Tänk på den hårda kurvan, ut till sadelpedalering och timmar med kroppsflyttning som påverkar din shorts och hur dess skär fungerar, och i slutändan komforten båda kan ge.

För att ta itu med dessa punkter anställde vi A Lock Engineering, vårt nya avstängningssystem som innehåller egna textilier och tekniker som arbetar tillsammans för att stabilisera shortsen och säkra skäret på plats. S9-generationen har bara två paneler, med en primär "fjäril" -panel som helt lindar benen och konvergerar bakifrån för att bilda vår nya ergoBox-struktur. Denna design inramar effektivt insatsen på plats och ger dig en ultrakomfortabel lindning på dina ben med vår typ.441-textil, utvecklad speciellt för tryck och silkeslen komfort. Härifrån har vi lagt till vår unika rollBar, som efterliknar en racerbils anti-svängstång med hjälp av spännbanden för att stabilisera skäret när din vikt överförs från vänster till höger medan du svänger. Varje rem sys i sömmen direkt ovanför insatsen, vilket säkerställer att den alltid är under förbelastad spänning.

Bib-remmarna har också omformats med hjälp av kalibrerad sträckning i hela, med den bakre delen med en enda sektion av elastiskt material - viks över sig själv - som bildar en A-ram i ryggen. Det ger begränsad vertikal sträckning för att ge ytterligare stabilitet. Framtill är remmarna gjorda av ett mer flexibelt material, med en antibakteriell kolväv, för att få fukt och lägga platt.

Vi fokuserade också på en enda insatsplattform - utvecklad från vår beprövade Equipe Evo - vilket gav oss friheten att ompröva vad som är mest avgörande för ett strömlinjeformat, rasspecifikt infog. Vi reducerade det övergripande fotavtrycket till att tappa extra vikt, använde superAir microShock-skum med 3D-våffel, integrerade vårt kraterCooler-system för att öka luftflödet framtill och vidtog ytterligare åtgärder för att förankra skäret bak med vår patenterade horisontella stabilisator. Resultatet? Signatur ASSOS komfort, stabiliserad.

Det schweiziska företaget som säger att de skapar lycracykelkortet har också länge betraktats som riktmärke för svarta hakskortshorts. Och från våra tester fortsätter den relativt nya S9-serien den arven med oslagbar komfort.

Ärligt talat, detta är de mest bekväma shortsna jag någonsin har slitit.

Otroligt bekvämt och det par du vill ha för hela dagen, imponerande och unika detaljer som gör en märkbar skillnad, en design som är en summa av alla delar.

Funktioner:

A Lock Engineering:

S9 racingFit-system som innehåller nya textilier och tekniker som fungerar i harmoni för att stabilisera shortsen och säkra skäret på plats.

Fjärilsmönster:

Den primära textilpanelen lindar helt ned korsryggen och benen och kommer ihop i baksidan. Färre sömmar leder till ett mer enhetligt grepp, mindre vikt och större komfort.

Type.441:

En patenterad varpsticka med 40 mått, utvecklad speciellt för tryckhållning och silkeslen komfort. 200 g / m2, UPF 50+, fukttransportering (idroFil fastDry), iceColor, odorControl och extremt hållbar.

bågen:

En patenterad avstängningskonstruktion som efterliknar en racerbils anti-svängstång med hjälp av spännbanden för att stabilisera insatsen och låsa den på plats när din vikt överförs från vänster till höger medan du svänger.

ErgoBox:

En fyrkantig mönsterkonstruktion som effektivt ramar in skäret i ryggen och boxar in det för ökad stabilitet.

Carbon Xbib:

En enda sektion av elastiskt material - viks över sig själv - och bildar en stödjande ram som ger begränsad vertikal sträckning bak. Ovanför "X" -korsningen används ett mer flexibelt material, som innehåller en antibakteriell kolväv, för att få fukt och lägga platt framme.

ZeroWaist:

En råskuren, tejpförstärkt kant för en så smidig övergång som möjligt mellan kaross och tygpanel. Mer komfort med mindre tryck.

Ultralight Ben Grippers:

En lätt kiselbehandling vävd i benbanden, vilket minskar tygmassan och säkrar shortsen på plats utan alltför stort tryck.

30% sömminskning:

Flatare sömmar i hela, med färre totalt sett, betyder mer komfort och lägre totalvikt (180 g).

Mod.Dep S9 Basalt:

Antibakteriell mikrofiber booster toppark i 3D-basalt colorway. Bereder hyllning till lavastenen som ger oss styrka, stabilitet och mod.

superAir microShock skum:

Ett lättviktsskum med öppen cell med en stötdämpande komposition som återgår till sitt ursprungliga läge och fyller mellanrummet varje gång pedalställning ändras i sadeln genom viktskiftet.

3D-våffla:

Ett patenterat, treskiktsperforerat skum som ökar andningsförmågan och eliminerar övervikt.

Ytreduktionsdesign:

Infoga fotavtryck minskat från tidigare Equipe Evo-mönster till att kasta extra gram.

Golden Gate:

En patenterad teknik som avbryter sömningarna längs båda insatsens sidopaneler, vilket möjliggör en mer tredimensionell rörelsefrihet i detta känsliga, roterande område.

Horisontell stabilisator:

En patenterad centrala söm som säkrar insatsens baksida till den yttre textilen, vilket eliminerar växling medan du trampar ut ur sadeln.

kraterCooler:

System med små hål framför insatsen som ökar luftflödet så att dina känsliga områden hålls svalare.


Assos Equipe RS har den officiella garantin från märket Assos. När du handlar i vår cyklingbutik online, kommer du att få levererad Assos Equipe RS i ditt hem inom bara några dagar. Just nu har vi denna produkt i lager och priset är 197.49 $. Missa inte detta unika tillfälle!

Funktioner Assos Equipe RS

Kön
Ålder
Typ av klädplagg
Egenskaper
Rekommenderad Användning
Längd
Stöd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga