up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Assos

Assos Jacka SturmPrinz EVO

Assos Jacka SturmPrinz EVO

Assos Jacka SturmPrinz EVO

Assos Jacka SturmPrinz EVO

plus
 • 360Assos Jacka SturmPrinz EVO
 • Play videoAssos Jacka SturmPrinz EVO
 • Assos Jacka SturmPrinz EVO
 • Assos Jacka SturmPrinz EVO
 • Assos Jacka SturmPrinz EVO
 • Assos Jacka SturmPrinz EVO

Assos Jacka SturmPrinz EVO

Produktbeskrivning Assos Jacka SturmPrinz EVO

Vindrutan S Sturmprinz Evo är en tät cykelsportjacka som gynnar rasförhållandena på grund av dess isolerande lager som håller fukt ute. Strukturen är lång ärm och erbjuder ett komplett skydd för dina armar.

Sportkläddesignen är vattenavvisande och håller överkroppen torr och sval. Dessutom innehåller det reflekterande detaljer på baksidan som hjälper dig att visualisera i svagt ljus. På framsidan har den en full zip som underlättar anpassningen till utetemperaturen.

Cykelklädmärket Assos skapade denna regnjacka som innehåller isolerade paneler med begränsade sömmar. Versionen anpassas ordentligt till din struktur och eliminerar friktion med luften. Det kan skyddas i din stora ficka när temperaturen börjar stiga. Den första ASSOS cykling-konkurrens-specifik högpresterande rainShell jacka. I kalla vintern körförhållanden, kan den användas som en tung isolator skal, bär den över din interaktiva iJ.tiBuru. Här är en ny variant är den färg lollyRed där du inte förbises även i de värsta väderförhållandena!Specifikationer:


- Sammansättning * 62% PA, 18% PU, 13% EA, 7% PTFE


Om du letar efter Assos Jacka SturmPrinz EVO, så har du tur. I vår cyklingbutik online, har du de bästa priserna tillgängliga med förtroendet som butiken bikeinn ger dig. Du behöver inte vänta längre utan beställ dina Herrkläderprodukter redan nu. bikeinn erbjuder ett exklusivt utbud av Jackor för olika sorters aktiviteter. Vår Jackor är designad för att passa dina behov och ge dig fullständig kontroll, oavsett väder.

Funktioner Assos Jacka SturmPrinz EVO

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Stor jacka

-

Perfekt passform (stor) och en mycket snabb leveransservice. Ta med regnet !!!!

Höjd = 173㎝, vikt = 60㎏, storlek = m

-

Höjd = 173㎝, vikt = 60㎏ Storlek = M Ärmarna är något längre och midjan är lättare. Jag känner mig inte trånga när jag cyklar, men jag känner mig lite trånga när jag stiger upp och står upp. (Om storleken = L har du lite extra rum, men ärmarna är för långa, för långa, och det är lite förlorat) Om möjligt är det lätt att förstå om du kan ändra skärmen.・ Assos vindruta S Sturmprinz Evo = lysröd ・ Assos Sturm Prinz Evo = röd, svart

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up