`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Assos

Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

 • Assos Ll.milletights_s7
 • Assos Ll.milletights_s7
 • Assos Ll.milletights_s7

Assos Ll.milletights_s7

Produktbeskrivning Assos Ll.milletights_s7

iJ.bonKa.6 är nästa generation av den ultimata ASSOS högpresterande vinterjacka.

Ordet "nya" på ASSOS är aldrig bara en estetisk makeup. Nytt till ASSOS innebär alltid ny teknik, ny kunskap, nya förbättringar. iJ.bonKa.6 ersätter den legendariska airJack (senaste versionen, under åtta år i produktion). Jämfört med sin föregångare och har mindre volym, lägre vikt, ökat skydd och mer functionality.iJ.bonKa.6 är helt nya, ultimata ASSOS högpresterande VINTER climaRange.6 isolator jacka.

OBS, ASSOS Novume: för första gången en ASSOS isolator jacka finns i två specifika mönsterdesigner:

1. mod. CENTO skräddarsy konturer till tävlingen SlimFit cykling kroppstyp.

2. mod. MILLE skräddarsys för att passa den mer robust, prestanda regularFit atletisk kroppstyp

Sammansättning:

38% PA

10% PU

14% EA

5% PP

33% PES

LEIDENSCHAFT: Otaliga mantimmar och prototyper, legendarisk ASSOS vet hur och tusentals Werksmannschaft roadtest kilometer stränga vintern ridning gick in i konstruktion av din iJ.bonKa.6. Alla ansträngningar, offer och smärta med ett enda mål i åtanke: din total komfort. En framtida ikon ASSOS. Skapad för ryttare som tycker en massa vinter ridning och förtjänar intelligent, högpresterande, avantgarde utrustning. Kvalitet har sitt pris, men erfarenheten lär oss att i det långa loppet dess alltid billigare, särskilt när dess ASSOS. iJ.bonKa.6 är gjord för cykling. Skapad, konstruerad och tillverkad av ASSOS i Schweiz.

ALS CLIMARANGE Vinter

Hur man använder den?

iJ.bonKa.6 är din andra lagret yttertyg plagg, konstruerad för att fungera perfekt i din ALS (Assos Layering System). Använd den i kalla vinter körförhållanden, över 0C (32F). Den Bonka fungerar bäst när den används i kombination med det intill huden assos interaktiv kropps isolatorer.

ALS TIPS

ASSOS erbjuder 7 climarange specifika interaktiva kropps isolatorer. Vid användning av Bonka med mod.interactive.6. Emellertid är ALS en riktlinje. Med hjälp av en lättare och eller tyngre intill huden interaktiva kroppen isolator, kan du perfekt kalibrera dina behov och utöka climaRange användning. När ridning villkor är runt 0C (32F), prova att bära två skikt: interaktiv fall.4 kombinerat med interaktiva winter.6 och iJ.bonKa.6 över det. Det fungerar! Den iJ.bonKa.6 har utformats för att fungera perfekt i systemet: kombinera det med Assos LL.716 strumpbyxor för maximal prestanda.

TEKNISK ENGINEERING

Den iJ.bonKa.6 representerar kärnkompetens på allra högsta nivå: ASSOS anpassningsbar, exklusiva avant garde tyger i kombination med legendariska ASSOS pre formad, specifik körställning mönsterdesign vet hur. Utvecklad med hjälp av ASSOS cykling specifika vetenskap body mapping mönsterdesign.

Mening, tillämpa prestanda specifika textilier på olika delar av cykel kroppen för att säkerställa perfekt kropp temperaturkontroll under kallt, vinter körförhållanden. Vi måste skydda och isolera din kropp, inte kväva den!

BYGG

Den iJ.bonKa.6 har 32 mönsterdelar, 6 olika textilier och 13 komponenter. ASSOS teknik TwinDeckFoiling i bröstet och övre armsektioner är en arbetsintensiv dubbla lager konstruktion, en kombination av strataGonUltra airBlock textil utanför och RXQ tyg inuti. Varför? Mer effektiv isolering, bättre följsamhet passform. Bröstet och armbågsskydd områden

har en ytterligare, mellan vindskyddsskikt. Inuti kragen området, iJ.bonKa.6 har ett extra, ergonomiskt formade inre skikt

polo konstruktion som konturer mot bröstet och kragen perfekt. Detta gör att du kan arbeta med den främre huvud blixtlås som en extra ventilationsanordning på uppförsbackar, utan att minska bröstet och kragen isolering.

Baksidan har ASSOS RX textil för ökad ventilation, vilket gör att iJ.bonKa.6 till trans port ånga effektivt.

Integrerad ASSOS bakre stabilisator panel design, att göra det möjligt för iJ.bonKa.6 klicka på din kropp, minska vertikal stretch och hålla laddade fickor där de behöver vara på plats (ingen glida). ASSOS patenterad ofta imiteras, uppgick aldrig.

Sidopaneler och underarmar är tillverkade av den nya ASSOS airBlock membran textil, strataGonMedium.

CAMPIONISSIMO AEPD

Anatomiska passform, ergonomiskt förformade. Skräddarsydd för att passa kroppen i cykelläge, inb röstning ASSOS vetenskapen om området cykling kropps kartläggning olika textilier formade och bildade på plats som gör det möjligt din iJ.bonKa.6 att göra jobbet ordentligt. Klick på, följer sedan ditt drag ment. Mycket viktigt! Det är viktigt att du väljer din perfekta storleken. Din iJ.bonKa.6 kan fungera endast när det överensstämmer med din kropp i stoppade läget.

NYCKELN TYG

Din iJ.bonKa.6 använder ASSOS airBlock strataGonUltra textil. Den senaste ASSOS tyg "juvel" är i stånd att skydda och svara intelligent på förändringar i klimatförhållanden och kroppstemperatur. Med extrem elasticitet som resulterar i ett plagg som passar, isolerar och följer din kropp bättre. När det gäller iJ.bonKa.6, innovativa unika ligger i plagget teknik. I stället för att tillämpa en traditionell membran smörgås (textilier limmas ihop), ASSOS valde sin nyutvecklade TwinDeckFoiling tekniklösning: stratagonUltra används som det yttre skiktet och fungerar som en superlätt, superelastisk sköld, säkerställa termisk räddningsinsatser, Windblock funktion och vatten motstånd. Under du inte limmade RXQ inre skikt isolator tyg. Dess uppgift är att upprätthålla en stabil microClima genom att isolera dig termiskt och ta hand om fuktreglering. ASSOS teknik TwinDeckFoiling används på framsidan och överarmspaneler, vilket ger ökad konturering, fyrvägs stretch passform och accelererade fuktöverföringsegenskaper. Även om en dyrare monteringsprocess, de fördelar som motivera kostnaden. strataGon är ASSOS textil familjen airBlock, en laminerad, hög per prestanda smarta tyget mindre volym, förbättrad isolering, bättre ......

NYCKELFUNKTIONER

Den iJ.bonka.6 har 32 mönsterdelar, 6 olika textilier och 13 komponenter.

ASSOS cykling specifik vetenskap body mapping mönsterdesign.

Anatomiska passform, ergonomiskt pre formad. Skräddarsydd för att passa kroppen i cykelläge.

ASSOS teknik TwinDeckFoiling.

Front, arm, krage och sidopaneler har strataGon airBlock membran tyg.

en strataGon airBlock: ger kroppstemperaturen svarsfunktionen tack vare molekyl gapping teknik. Det är levande!

Ytterligare, ergonomiskt formade innerskikt polo konstruktion.

Integrerad ASSOS bakre stabilisator paneldesign


Om det du behöver är Assos Ll.milletights_s7, finns det just här och till bästa pris. bikeinn har den här och andra cyklingprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Hängselbyxorprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Assos Ll.milletights_s7

Kön
Ålder
Typ av klädplagg
Egenskaper
Rekommenderad Användning
Längd
Stöd
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga