up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Black Friday

Den här Black Friday 2021 på Bikeinn kommer att bli legendarisk.

Börja göra dig redo för Black Friday 2021 i vår Bikeinn butik håller vi ett firande av de mest kända erbjudandena i världen med de bästa rabatterna så att du kan förutse julhandeln. den bästa Black Friday -cykelförsäljningen och få allt du behöver för din cykel.

Från bekvämligheten av ditt eget hem, ta en titt i vår butik så att du kan välja mellan ett stort antal Black Friday -erbjudanden för cyklar och de bästa märkena vars styrka och hållbarhet är garanterad.

Vad är Black Friday?

Black Friday är känd som dagen då tusentals butiker och butiker i många länder runt om i världen (ursprungligen USA) sänker sina priser så att miljoner kunder kan köpa allt de vill ha till otroliga priser och vara redo för jul med fina presenter. Vet du vad du vill köpa den här Black Friday? Hitta i Bikeinn allt du behöver!

När är Black Friday?

Nästa Black Friday äger rum den 26 november. På Bikeinn förlänger vi den till Cyber Monday . Det börjar från fredag 19 november till måndag 29 november.

Utnyttja Black Friday´s superrabatter på vårt stora utbud av produkter som vi har förberett dig på Bikeinn så att du njuter av suget att köpa det du behöver mest för att klara och nå dina mål i din favoritsport.

Dra nytta av det otroliga Black Friday -erbjudanden och gör dig redo för jul, köp din partner, barn, systerdotter eller brorson, föräldrar eller vänner vad de vill, kanske för att hjälpa dem att nå sina mål.

Black Friday: s historia

Det finns flera teorier som beskriver det sanna ursprunget till Black Friday. En av dem säger att frasen Black Friday först användes den 24 september 1869 på grund av den finansiella kollapsen som Jay Gould och Jim Fisk orsakade, som gjorde hundratals företag på Wall Street i konkurs.

Ett sekel senare blockerade invånarna i staden Philadelphia trafiken med semesterhandel efter Thanksgiving, med termen som hänvisade till kaoset i staden. Detta är den historia som kanske mest liknar den nuvarande andan av Black Friday. New York Times skapade termen 1975 för att beskriva samma scenario som orsakades av försäljningen i New York efter tacksägelsen.

Så det finns inget exakt datum för när Black Friday först började, men traditionen har fortsatt i mer än 50 år i USA, och många länder runt om i världen har också antagit datumet för att locka kunder och öka försäljning. I Spanien var det Apple som först startade denna försäljning redan 2010, men sedan 2012 har hundratals fysiska och virtuella butiker också anslutit sig till detta firande. I deltar vi i detta firande med många fantastiska erbjudanden.

Cyber Monday 2021

Enligt legenden kan det inte bli en bra Black Friday utan en Cyber ​​Monday. Och om du inte tyckte att en hel vecka var tillräckligt, kommer Cyber ​​Monday också med sina fantastiska rabatter, bara i om du behöver kompensera för förlorad tid. Ursprunget till Cyber ​​Monday går tillbaka till 2005 i USA då virtuella butiker eller e-handelsbutiker ville öka internetförsäljningen med chockerande rabatter. Cyber ​​Monday 2021 kommer att hållas den 29 november, så att du kan navigera till och hitta de bästa erbjudandena.

clouse menu Stänga