`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Blackburn

Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

 • Blackburn Wayside Multi Tool
 • Blackburn Wayside Multi Tool
 • Blackburn Wayside Multi Tool

Blackburn Wayside Multi Tool

Produktbeskrivning Blackburn Wayside Multi Tool

Kom ihåg att tiden på spåret när bromshandtaget räckhåll gick ur smäll? Tyvärr kunde din multiverktyg komma ur sitt eget sätt att vrida justeringsskruven. Denna multiverktyg förändrar allt detta.

Funktioner:

Enskilda Hex Keys De vanligaste insexnycklar knäppa på och av verktyget och kan användas individuellt för att kunna enkelt nå och korrekt vridmoment någon skruvhuvudet. Alla knappar har en boll slut.

Optimerade verktyg Valet, längd och placering av varje verktyg har noga genomtänkt så att du har rätt verktyg och kan lätt använda den.

Specifikationer:

19 funktioner

Vikt 200gram / £ 0,44


Om det du behöver är Blackburn Wayside Multi Tool, finns det just här och till bästa pris. bikeinn har den här och andra cyklingprodukter som du letar efter och till bästa kvalitet. Låt inte möjligheten passera utan utrusta dig själv för att kunna utöva dina favoritsporter i bästa möjliga förhållanden. Med vårt utbud av Verktygprodukter, kan du hitta allt du behöver på ett ställe.

Funktioner Blackburn Wayside Multi Tool

Produkttyp
Rekommenderad Användning

Kundrecensioner och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Multiverktyg

-

Ett bra verktyg och tillräckligt på cykeln

Wayside multi tool

-

har just fått det för en vecka sedan, första intryck är att den är väldigt välbyggd, och de avtagbara allennycklarna är det som sålde mig. älskar funktionaliteten i detta verktyg. den har allt jag behöver för att komma ut och borta från allt. kedjeverktyget är mycket väl genomtänkt och även om jag inte har använt det ändå är det mycket bättre än det som var på min tidigare multitool. ge det 5 även om det är lite tyngre än mitt tidigare multitool, för att vara rättvist, men det har en hel del fler funktioner. kommer att uppdatera, en gång jag har haft det en stund och haft en chans att använda den i fältet.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga