`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Bodyathlon

Bodyathlon Creatine 1000 90 Units

 • Bodyathlon Creatine 1000 90 Units
 • Bodyathlon Creatine 1000 90 Units

Bodyathlon Creatine 1000 90 Units

Produktbeskrivning Bodyathlon Creatine 1000 90 Units

Konsumtionen av kreatin förbättrar fysisk prestanda under träning av högintensiv träning på kort och upprepad väg.

Vad är kreatinmonohydrat?

Kreatin är en organisk syra som människokroppen syntetiserar utgående från andra aminosyror som arginin. Det finns också i mat, särskilt i kött. Våra tabletter hjälper dig att få ett extra boost av kreatin utan att öka din kost av livsmedel som innehåller den. Ökar produktionen av ATP (adenosintrifosfat), avgörande för sammandragning och muskelåterhämtning.

Bodyathlon använder bara ren kreatin från Creapure®-märket i tysk tillverkning, liksom i alla våra produkter används råvarorna av högsta kvalitet.

Vad är det för?

Creatine erbjuder idrottare följande fördelar:

Bättre prestanda när du utför hög intensitet träning, anaerob träning alactic

Bättre återhämtning i sportspraxis med högt fysiskt slitage

Eftersom det erbjuder fördelar med prestanda (återhämtning) och återhämtning (efter träning), är Creatine lämplig för sportare, bodybuilder, powerlifting, crossfit, motstånd eller cykling eller kombinerat.

Hur man använder?

För att erhålla en tillräcklig mängd kreatinammonohydrat och njuta av dess fördelar är det nödvändigt:

Intagas 3 tabletter dagligen (3000 milligram) dagligen i 8 veckor. Du kan ta något mer beroende på din vikt och din aktivitetsnivå.

Sväljande tabletter efter träning

Förtär inte konsumtion efter att ha ätit.

Ett tag rekommenderades att ta mer dagligen, men studier har visat att en dos högre än 3g dagligen inte ger fördelar. Det är dock inte en fast regel, och beroende på ditt mål och din vikt kan denna rekommendation variera. En 50kg marathoner behöver inte samma sak som en 100kg powerlifter.

Vi rekommenderar att du slutar att ta kreatin i 2 veckor efter 8 års ålder. Det är idealiskt att konsultera en hälsovårdspersonal som kan ge dig en mer specifik rekommendation utifrån ditt hälsotillstånd och sportspraxis. I alla fall talar vi om ett tillägg som erbjuder stora säkerhetsgarantier.

Vad innehåller varje kreatin BodyAthlon-tablett?

1 tablett innehåller 1000 mg. (1 gram) kreatinmonohydrat med hög biotillgänglighet

Den presenteras i tabletter för att bevara alla dess egenskaper. Du hittar andra pulverprodukter som löser upp i vätskor men måste konsumeras omedelbart för att bevara alla deras egenskaper. Därför erbjuder vi dig i kapslar som försäkrar dig maximal absorption vid inandning av dem.

Vem ska ta det?

Kreatin är särskilt lämplig för människor som:

Utför kort träning med hög intensitet och sök högre prestanda i träningen utan att öka ditt feta intag

Träna intensivt (löpare, triathletter, cicilistas, crossfiters, etc ...) som kommer att få bättre återhämtning av dina muskler

Det har också visat sig vara effektivt vid behandling av sarkopi, förlust av muskelmassa som vanligtvis förekommer hos äldre

Relaterade produkter:

Vi rekommenderar att du kombinerar Creatine med andra produkter som:

Magnesium: underlättar absorptionen av kreatin.

Arginin: är en av de aminosyror från vilka kreatinen syntetiseras.


Känner du till alla egenskaper som gör Bodyathlon Creatine 1000 90 Units unikt. Om du är intresserad av Bodyathlon Creatine 1000 90 Units, bör du veta att denna produkt är tillgänflig i lager just nu hos onlinebutiken bikeinn. Vår breda Idrottstillskottkollektion kommer se till att du hittar exakt det du söker så att du kan njuta av din cyklingaktivitet till fullo. Njut av förmånerna av att handla på bikeinn och gå med i den största sport communityn.

Funktioner Bodyathlon Creatine 1000 90 Units

Sporttillskot
Format

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga