`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Bodyathlon

Bodyathlon Omega 3 90 Units

 • Bodyathlon Omega 3 90 Units
 • Bodyathlon Omega 3 90 Units

Bodyathlon Omega 3 90 Units

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Bodyathlon Omega 3 90 Units

Omega 3 är en essentiell fettsyra som förbättrar reparation och skapande av nya celler, absorption av glykogen och fettförbränning.

I naturen finns omega 3 (och andra essentiella fettsyror) mestadels i blå fisk, nötter, olivolja eller torsk. Det är emellertid värt att nämna att Omega 3: Omega 6-förhållandet för alla dessa livsmedel inte är detsamma, och i vissa fall kommer missbruket av exempelvis en slags torr frukt att ytterligare obalansera förhållandet 3: 6 i Gynnar omega 6.

Ett av de viktigaste målen med fettsyror är återuppbyggnaden av befintliga celler samt skapandet av nya. En annan funktion av fettsyror verkar vara transporten av glukos till glykogenbutiker (med därmed ökad utbyte och utnyttjande av intagade kolhydrater) samtidigt som oxideringen av andra fettsyror samtidigt främjas. Vilket inducerar en större fettförbränning.

Vad är Omega 3?

De är essentiella fettsyror, det vill säga att kroppen inte kan producera dem och måste tas in i kosten. Av de olika typerna av Omega3-syror är EPA (eikosapentaensyra) och DHA (docosahexaensyra) de mest fördelaktiga och deras ursprung är i grunden den blå fisken.

Vad är det för?

Att komplettera din kost med Omega 3 BodyAthlon hjälper din kropp och du kommer få mindre risk för hjärt-och kärlsjukdomar. Faktum är att världens befolkningar som konsumerar denna Omega 3-syra (japanska, Inuit) har en mycket lägre frekvens av kranskärlssjukdom, förutom studier som har visat deras effektivitet

Dessutom kommer du att minska triglyceriderna och du kommer att öka nivåerna av bra kolesterol (HDL)

Hur man använder?

Vi rekommenderar att du tar 2 till 4 pärlor per dag och sprids över 2 skott med måltider.

Vad innehåller varje Omega 3 BodyAthlon pärla?

En pärla innehåller 500 mg blå fiskolja, fri från föroreningar tack vare det filtreringssystem som används vid tillverkningen. Och i synnerhet

300 mg omega 3. varav:

Eller 207,5 mg DHA (dokosahexaensyra)

Eller 50 mg EPA (eikosapentaensyra) Vem kan ta det?

Så med en daglig dos på 4 extra pärlor, kommer din kost med 2000 milligram fiskolja som skulle innehålla 1200 milligram Omega 3-fettsyror (830 DHA och 200 EPA)


Välkommen till vårt Bodyathlon Omega 3 90 Units specialerbjudande. På bikeinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras cyklingutrustning, men också expertinformation på cyklingprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Idrottstillskott.

Funktioner Bodyathlon Omega 3 90 Units

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga